Sura_cicek Hanımlar merhaba 30. Haftadayım oturduğum yerden kalkarken yataktan kalkarken falan bir ağrı hissediyorum dik şekilde yürüyemiyorum böyle bıçak batması gibi acaba bu sancımı korkmalımıyım siz sancı çektiyseniz ağrıyı tarif edebilir misiniz
Serap09 Sura_cicek belime vuran ne yatiran ne oturtan bir ağrı bıçak saplanır gibi oluyordu bnm doktora gidin bnce
nevaneva Sura_cicek o haftalarda sağ karnımda kasığımda bende ağrı yaşadm nefes aldırmıyordu kıpırdayamıyordum parol içmiştim geçmişti doktor bebeğin sırtı sağda ondan ağrır demişti. Doğum sancısı kabızlık sancısı gibi bele karna bacaklara vurur hiç geçmez giderek artar şiddeti. İsterseniz acile gidin belki enfeksiyonunuz vardır oda ağrı yapar
ertonunannesi23 Sura_cicek benimde o haftalarda çok oluyordu şuan 35 hâlâ sağa sola dönerken kalkarken birden kalıyorum öyle ağrı girince bence normal bir durum . Düzenli ve geçmezse o zaman hastaneye gel demişti doktorum. Yatıp uyumami duşa girmemi ve hafif masaj önermişti buna rağmen geçmiyorsa gel demişti sizde öyle deneyin