Zeyomeroglu İlk iki transferinde çok stres yaptım heyecanlıydım aha tuttu dedim hep vücudumda bir belirti aradım yani kendi kendime psikolojisi ile oynadım yok dedim yürümiyim yürürsem embriyo düşer yok dedim kalkayım şöyle olur yani biraz böyle acemilikten de kaynaklı kötüydü zaten negatif aldım en son transferimde ise hiç takmadım😂 Sanki transfer olan ben değilim hep gezdim dolaştım hiç vücudumda belirti aramadım hiç yani oram da sancı var Şuram ağrıyor tuttu gibisinden hatta kurban bayramı dördüncü güne gelmişti ben koca kurban kesmiştim hazırlamıştım dağıtmıştım yani sanki ben transfer olmamış gibiydim hep karnımı da seviyordum ama benim canım bebeklerim benim canım bebeklerim diye Rabbime şükürler olsun ki pozitif almıştım ikizlerime kavuştum.
Yani o zaman anladım ki kesinlikle stres yapmayacaksın vücudunda belirti Aramayacaksın normal hayatına döneceksin yani ben transfer olup bak tatile gidip deli gibi yüzen eden takmayan insanlar gördüm hepsi pozitif aldı ama ilk benim gibi seferde takıp belirti arayan stres yaşayanlar hep genel olarak negatif aldı