Yldzarsln Kızlar karnım çok agrıyor ve geceleri uyuyamıyorum yan yatıyorum sanki karnım yırtılcak gibi biryere toparlanıyor ve bu aralar midem bulanıyor
martannesi03 Yldzarsln benimde aynı canım haftamızda aynı 😔 artık doğsun istiyorum sağ sola dönemiyorum
Yalinn8 Yldzarsln ben kalca bacak agrisindan haftalardir uyuyamiyorum, 34/4 uz ara ara bulanti bende de basladi ve fazlasiyla hazimsizlikk
Pars Yldzarsln 34+6 yım bende.. son bi kaç haftadır geceler kabus gibi.. dönmek tam bir ızdırap bacak arası ağrısı kalça ağrısı.. arada regli sancısı gibi gelen sancı.. bebek toplaşması.. doktorumun dediğine göre vucut kendini doğuma hazırlıyormuş ve de tabi bebek aşağıya baskı yapıyormuş..
Yalinn8 Yldzarsln sor tabii, ben de persembe sorucam, son zamanlarda yasiyanlar var gerci yaziyolar buraya
Yldzarsln Pars gittim ben doktora kızlar normal dedi olur öyle dedi ve 35 haftalığım bebek 2,500 olmuş Onun dışında cocuk daha dönmedi dönermi sizce normale
Pars Yldzarsln 38. Haftasında dönenler biliyorum içinizi ferah tutun hiç belli olmaz tabiki dönebilir..