Deletedmom_808 Hadi gelin birazda gülelim 7+6 hamileyim ben az önce midem bulandığı ve yemek yiyemediğim için ve halsiz olup yatıyorum diye ağladım eşimde bunamı ağlıyorsun diyip güldü bana 🤣🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin Deletedmom_808 Oğluma kızdım niye kzidin çocuğa diye kendime sinirlenip ağladım 😂
cakirbebek Deletedmom_808 ilk hamileligimde 30. Haftalardayken sabah eşimle borekciye kahvaltı etmeye gidiyorduk eşimin arkadaşı kanser hastası bir anda onu konusurken çok fena ağlamaya başladım borekcinin önünde hani ne insanlar var yazık gibisinden üzülmüştüm çocuğa . Ama eşim nasıl gülüyor baya uzun surdu ağlamam bitince içeri girdik yedik 😂😂
DogaLina_ Deletedmom_808 esim utu yapti diye aglamistim 🤣 neden yapiosun nereye gidioruz sanki manken mi olucaksin die soylene soylene 🤣
_tugcee Deletedmom_808 Ya çok varda şuan aklıma gelen, kontrol günümüz 1 gün sonraya ertelendiği için hüngür hüngür ağlamıştım ahahah sanki hiç gidemeyecekmişim gibi🤣🤣
Pinfur10 Kuzu yavrusunu annesi kabul etmemiş. Sahibi de bezleyip sobanın yanında yatak yapmıştı. Annesi niye kabul etmedi diye ağlamıştım. Not: 5 haftalıkken 😂😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Deletedmom_808 haha şuan Yatisim yapıldı Aglicam nerdeyse oğlumu niye az öptüm diye🤣
dumancagla Bayramda davulcuya para verirken ağladım ilk defa evimde para verdiğim için mi yaş alıyorum diye mi nedenini bilmeden ağladım sonra sorguladım kendimi çok saçma geldi hormonlar🙈😂
sadbut Deletedmom_808 bu bayramda 1.gün ben duştayken eşim şeker toplamaya gelen 2 kıza çantamdan alıp 100 tl vermiş harclık ona ağladım neden parami verdin o benimdi diye 😂😂 normalde kendim dağıtırım yoldaki hayvanlara mama alırım cocuklara para veririm o an param gitti diye ağladım durdum tüm gün
Birannelikmeselesi Deletedmom_808 8 haftalık hamileyken kızımı kreşe bırakıyordum. Arabada küçük kurbağa açtık oynuyor. Şarkıya içlenip ağlamıştım. Halil sezai çalsa ruhumu teslim edecektim sanırım 😅
Deletedmom_808 Birannelikmeselesi bende geçen çizgi filme ağlamıştım Tom Jerry i yakalayamıyo diye 😂😂😂