cakirbebek Artık boşluk mu desem böbrek mi desen sol tarafım tutulmuş gibi yatamiyorum kalkamiyorum çok ağrı var eşim gelince acile gidicem ama bebekle ilgili değildir dimi yaşayan var mi?
bera777 cakirbebek benimde hamileligimde agirmisti 3 litre su icmistim oyle gecmisti 2 gun sonra. Bi bol su icmeyi deneyin agriniz gecmezse hemen hastaneye gidin bence böbrek genislemesi felan olabiliyormus hamilelikte
cakirbebek bera777 daha 5 haftalık hamileyim ve coook su içen biriyim her zaman 2-3 gündür az ağrıyordu bugün baya çoğaldı bende korkuyorum bebekten mi acaba diye
cakirbebek Yaren_garip evet gittim böbrek agrisiymis idrar yolumda baya enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullandım geçti şükür
birdilektut15 cakirbebek benimde ağrıyor hafif hafif canım bende mi gitsem acab bende 5 haftalık hamileyim
Yaren_garip birdilektut15 cakirbebek geçmiş olsun ya korktum şuan bende 12 haftalık hamileyim çok fazla gaz sıkışması oluyor o mu yanlarıma sancı yapıyor diye düşünüyordum dün kan verdim yarın çıkıcak sonuçlar inşllh enfeksiyon böbrekle ilgili bir şey değildir
cakirbebek Yaren_garip sanada geçmiş olsun canım . Ama bu resmen böbrek ağrısı gibiydi yatsam yatirmiyordu sancıyordu yani öyle gaz gibi değildi