farah3 eğer embiriyon donmus varsa o süreç nasıl ilerliyor bilmiyoum
Benim donmus embiriyorum yok die sil baştan adetin 3 .günü gidip kan veriyorsun vajinal ultrason yine ilaç verip yolluyorlar.sonra kan değerlerinde bişe çıkmazsa 2.ay adet bitiminde sulu ultrasyon çekiyorlar rahim içi .3.ay adetinde gel tedaviye başlayalım diyorlar herhangi bi sorun yoska folik asit .ve ignelere başlıyorlar iğneler benim 12 gün yada 14 gün sürdü iki günde bir bazen haftanın 4 günü gidiyorsun kan verip yumurtalarına bakıyorlar.yumurtalar yeteri dereceye gelmişse .akşamdan çatlatma iğnesini yap diyorlar ertesi günü gel yumurta toplama islemine yumurtalarin toplanıyor o gün eşinde sperm veriyor.sonra eve gidiyorsun ertesi gün seni arıyorlar yumurtalarla ilgili döllenen varmı die . döllenen varsa duruma göre .3.gun yada 5,gün embiriyosunu sana trasfer etmek için çağırıyorlar yanında bir tanede gecelikle gel diyorlar ,pijama değil gecelik .sonrası trasfer ve bekleyiş bazı durumalrda rahim dinlendirmesi yapanlarda oluyor o zamanda embiriyolari donduruyorlar.
Sana tavsiyem hayatından zararlı besinleri çıkar .paketli gidalar içecekler tüp bebeğe başladığım gün bunu yaptım ,ignelere başladığında yumurta kalitesini desteklemek amaçlı kefir ,ev yoğurdu ,çiğ kabah çekirdeği çiğ ceviz badem tükettim .kahavaltida haşlanmış yumurta gibi .
Trasfer sonrasında beslenmemi bu şekilde yaptım birde kuru kaysi iki tane yedim kabız olmamak için günde 3 litrede su