Craap5 Kızlar ben 3 buçuk aylık hamileyim geçen hafta apandist ameliyatı oldum maalesef çok sancılı bir süreçti ağrı kesici alamıyorsun parol dışında o da hiçbirine yaramıyor neyse ki iyileşme sürecine tam girmişken iki gün önce popomda bir sancı sanki tuvaletimi yaparken cam parçaları batırıyorlar ağrıdan bayılacaktım doktora gittim anal fissür(makatta çatlak)dedi krem verdi sıcak su oturma hergün ama banamısın demiyor zeytin yağları havada uçuşuyor 🙁ne yapacam bilemiyorum bol su içiriyorum posalı yiyecekler ama yok 🙁geçen duydum botoks yapılıyormuş oraya bi ameliyatı zor atlattım korkmuyor değilim ama ağrıdan hiçbişey yapamaz oldum benim gbi yaşıyan var mı acaba help🙏🙏
Pembeburun Craap5 canım aynı sorun kizkardesimde vardı . Ona çörekotu yağı çok iyi geldi . Umarım işine yarar
Esn Craap5 cnm annem 3 gün önce ameliyat oldu çatlaktan dolayı. Krem felan kullandı fayda etmedi düzelir gibi oldu en ufak bir kabızlıgında yine aynıydı. Ameliyatı kolay ama gayet iyi şimdilik Allah şifa versin🙏
Nesozg Craap5 bendede olmuştu hemen geçmiyor o proctolog diye mucizevi bi krem var dr vermiştir zaten vermediyse onu kullan bide kaka yumuşatıcı kullan. 1 2 ay sürüyor tamamen geçmesi ama en ufak ıkınmada yine ortaya çıkıyor🤷♀️
Qnl Craap5 yaklaşık 25 yıldır böyle yaşıyorum walla :) sıcak su , pomad dışında henüz bi çözüm bulamadım
Ayse4003 Bende de vardı. Sıcak suda oturmalar, posalı yiyecekler, botoks hepsini denedim hiç biri fayda etmedi. Yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum kurtuldum. Boşuna çekmişim onca acıyı . Basit bir ameliyat.
deryaa_milena Nesozg ben bu kremi doktoruma sordum hemoroid vardı bende de bunu kullanma dedi başka krem önerdi onu aldım. Hamileymişsiniz doktorunuza sormadan kullanmayın sakın.
Sibel3434 Kantaron yağı kullandım bende geçmiş olsun çok zor 2 sene cektım yazdıklarını okuyunca kendım gözümün önüne geldim ben kabız olmamak için bol su incir yeşillik fazla katı yemedım tuvalet te sıkıntı oluyor diye Duphaloc var ama oda uzun süre kullanınca sekerlı olduğu için dişlere zarar diye pek içmezdım kantaron yağını büyük tuvalee çıkınca şırınga ile popoma enjekte ederdım yarayı iyileştirıcı ozellıgı var diye sıcak su felan sakın koyma damarları genısletırmıs soğuk su koy olmadı rahatlatırsa eğer
Nesozg gizemmccc hayır maalesef geçen bişey değil sadece uyur gibi oluyor ufak bi sert dışkılamada başa dönüyorum
Findik-annesi Kantaron yağı deneyebilirsiniz bende de basur var meme olarak hissediyorum elime geliyor bazen aşırı kaşıntı yaşayarak rahatsız ediyor beni onun dışında sorunum yok kantaron yağı sürüyorum baya rahatlatıyor krem vs hamileyken kullanmıyorum