Zeynepdinc Kvsr46kvsr evet dün detaylı da doktor dedi amniyon sıvısı yeterli ama çok su iç dedi ki az içiyordum baya etliler havuç suyunu arttırıyor
bravo61 Kvsr46kvsr Su içmek her zaman sağlıklıdır hayatınızın her dönemince bolca tüketin. Hele hamileyken daha çok🙏🏼
Kvsr46kvsr Zeynepdinc yarım saat önce kötü bi haber aldım kuzenimden 🙁 gelip gidip su içmeye başladım korkudan. Arttırıyorsa devam edeyim o zaman
Eliffffkkkkkk Kvsr46kvsr etkiliyor, bol bol su için aynı zamanda havuç ve deveci armudu da tüketin, bunlarda su oranını arttırıyor
bravo61 Kvsr46kvsr doktor kontrol ediyor her muayenede zaten riskli bir durum olursa söyler sen gene dikkat ette başkasının başına geldi bana da gelir diye korkmamaya :)
Kvsr46kvsr bravo61 valla bu vesveseler beni öldürücek 😅 yolu bugün yarıladım, bi bu kadar daha sabredicem. Allahtan üçüncü gebeliğim ilk olsa nasıl stres olurdum acaba 🤷🏼♀️
bravo61 Kvsr46kvsr benim ilk sakin kalmaya çalışıyorum normalde sabırsız aceleci bir koş burcuyum😬 Bu hamilelik bana sabır etmeyi ve korkuyla yaşamayı öğretti😅