Trakyali Kan uyuşmazlığı olan ve daha önce düşük yapan arkadaşlar varsa ikinci hamileliğinizde kan uyuşmazlığı iğnesi erken mi vuruldu yoksa 28. Hafta beklendi mi?
erikarpuz Trakyali kürtajdan sonra iğne olmuştum şimdiki hamileliğimde 7. haftada ve 9. haftada 2 kere kanamam olduğunda yapıldı tekrar 28de de yapılacakmış sordum
user876544926 Trakyali düşük yapmadım ama 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapıldı birde 28. Haftada yapıldı. En sonda doğumdan sonra yapıldı
Nilayy95 Trakyali ilk hamileliğimde durmadan kanamam olduğu için yapılmıştı. Bunda yapılmadı. Şu an 27.haftamdayım belki haftaya yapılır
NNewbabyy Düşük değil ama kanamam olduğu için 10. Haftada ve 28. Haftada vurmuşlardı ilk gebeliğimde. Kanama olursa erken yapıyorlar onun dışında 28 de yapıyorlar diye biliyorum şuan 13 haftalık gebeyim 28de vuruncaksın demişti doktor
Trakyali NNewbabyy kanama olmadığı sürece yapmıyorlar sanırım ilk hamileliğimde kanamamda vardı ama kalbi durmuştu bile 🥹 o yüzden geç kalmak istemiyorum teşekkürler bilgi verdiğiniz için 🤗
Trakyali erikarpuz kürtajdan sonra bende oldum şuan 4+5 haftalık tedirgin olduğum için öğrenmek istedim çok teşekkürler 🤗
NNewbabyy Trakyali İnşallah sorunsuz sağlıkla güzel bir hamilelik geçirirsiniz rabbim birdaha yaşatmasın 🌸