Busebicerr Merhaba kızlaaarrr Sohbet edelim kaç haftalıksınız doğum ne zaman bebişlerin isimleri ne 🥹🫠🫠🌸🌸 Ben 32+2 kızım olucak ismi de Aden Allah’ın izniyle 🙏 🌸🩷
Annesininbitanesi Busebicerr merhaba bizde bugün 34 haftalık olduk doğum şeklikiz belli değil sezaryen istiyorum ilk doğumum normaldi devlete gidiyorum sezaryen istesem yaparlar mı bilmiyorum pazartesi kontrolüm var konuşucam bakalım ne diyecekler
Kayzennn Busebicerr 22 haftalık olduk bizde 🤗 Cinsiyetimiz erkek 🩵 eşim adının Mert olmasını istiyor, bnde Asıl Mert şeklinde olsun istiyorum bakalım 🥰
Yzc_asli Busebicerr 27 haftalık olduk kızım olacak 🌸 ismini Aylin koyacağız 🥰 doğum zamanı ve şekli belli değil plesanta previa olduğum için biraz erken gelebilirmiş kuşum
Tugceasel21 Busebicerr Merhaba Bir kizim bir oglum var 🌸👧👶 18 haftalik 3. Gebelik bir oglum daha olucak insallah 🥰
Anonymouse Merhaba, doğum ne zaman bilmiyorum henüz doğum şeklini belirmedik 🤭 30+3 haftalığız, cinsiyetimiz erkek 🫠
Glhayat_54 Annesininbitanesi Devlet isteğe göre sezeryan yapmıyor sağlık sorununuz varsa bile sizden kağıt,rapor vs istiyor.
Annesininbitanesi Glhayat_54 evet şansımı denicem yine de İlk doğumum biraz sıkıntılı olmuştu dikişlerim tutmadı kanamam durmadı rahim sarkma yapmış en son balon koymuşlar o zamanda kanamam durmasa rahimim alınacakmış o yüzden korkuyorum tekrar aynı şeyler yaşanır diye günüm yaklaştıkça korku kaplıyor içimi