Endoplazmik Var mi benim gibisi arkadaşlar çok diyetik bi kahvaltı yaptım yine de tokluk 1. Saat 156 cikti nasıl düşük çıkabilir başına gelenler neler yaptı.. :)
Mry2020 Endoplazmik ben de şeker takibine yeni başladım sabah 91 çıktı kahvaltı sonrası meraktayım dikkat ettim bugün
Ayshababy Endoplazmik arada sabah tokluk yükseliyor ekmek yedimde ama benim sorunum açlık çoğu zaman 98-100 arası o yüzden tokluktada yükselme oluyor ama sabahı atlattıktan sonra nede yesem çok şükür çok yükselmiyor az çok kontrole aldım
MinikMucize46 Endoplazmik tokluk şekerim dahi 90-100 arası. Bende de düşük şeker denilen hipoglisemi var 🥺 2 saatte bir hafif beslenme şeklinde yaklaşık 6-7 haftadır diyetimk sürdürüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım insallaj 🌸
Nursemom90 Bol su iç canım çok hareketsiz kalma genelde protein tercihlerin olsun meyvenin yanında dahi protein grubundan birşeyler olsun süt ayran kefir vb şekerin belli seviyeye inene kadar tam buğdaylardan bile uzak dur
Endoplazmik Nursemom90 evet aynen o şekil yapmaya çalışıyorum yani bunun için hastaneye yatirilinca anladım ki çok çok önemli bir şeymiş..
MinikMucize46 Endoplazmik bol bol yeme değilde kontrollü tüketim diyelim :) düşük şekeri olanlara ilaç vs veremiyorlarmis. Ani bilinç kaybı ya da bebeğin kalbi durma gibi sorunlara neden oluyormuş. Bu yüzden düzenli takipteyim :) az kaldı benim inşallah 🌸
Anonimim Şekeri yüksek olanlar şeker yüklemesi istendi mi sizden. Benden istedi doktorum yaptırmak da istemiyorum ama ne yapabilirim bunun dışında
Endoplazmik Anonimim ben de yaptirmadim pişmanım canım yapıp gecseydim dr um çok kızdı sonra önce keşfetmek önce önlem almak iiyi
Ayshababy Endoplazmik bendede öyle oluyor sabahları o yüzden az bir şey yiyorum kahvaltıda öğlen istedimi yiyorum yükselmiyor
Nursemom90 Endoplazmik evet canım dikkat edemediğinde bebek fazla gelişiyor preeklampsiye neden olabiliyor ilk gebeliğimde yaşadım maalesef
Sevvalkanatt0 Endoplazmik Yemekletden sonra oturma hareket et yoksa maalesef yükseliyor ben hiç oturmazdm biraz hareket edip öyle oturur dm yemeklerle salata yeşillik yoğurt tüket
Endoplazmik Sevvalkanatt0 evet öyle yapmaya çalışıyorum aslında kahvaltıdan sonra kalktım iş yaptım vs yine de yükselmesini anlamak zor..
Sevvalkanatt0 Sevvalkanatt0 Bol yeşillik yiyin hareket edin tam buğday ekmeği yiyin mutalaka tabi oda sınırlı
Nursemom90 Endoplazmik çok nadir de olsa evet risk var doktorlarda gerçekçi olmak zorunda canım çok kontrol edilemeyen şekere zaten insülin veriyorlar kendini üzüp daha çok yükseltme serin ol Allahın izniyle herşey yolunda gider. Bende yeniden hamileyim elimden geleni yapıyorum yetmediği yerde insülin başlayacağız tekrar
Basakparlar Endoplazmik benim dikkat etmemle alakası yok sabah açlığım 153 bebek büyüdükçe önüne geçilmiyor