emime7esin Bebeğin kalbi durunca herhangi bir belirti olur mu? 8+4 hamileyim ama hiçbir belirtim yok. Başından beri bir belirti yaşamadım ,öncesinde de düşük yaşamıştım o yüzden aklım karışıyor.
erikarpuz emime7esin 9. haftaya kadar kanama dışında belirtim olmadı 9-10 da mide bulantım oldu ilaçla hallettim ilk gebeliğimde kanamadan sonra kalbi durmuştu ikincide bir damla kan görmedim ama yine kalbi durmuştu her gebelik farklı oluyor canım belirti verebilir ya da vermeyebilir
Sydaaslan emime7esin anlayamazsın malesef canım allah esırgesın hepsını belırtın olmaz öyle korkutma kendınıama büyük haftalarda hareketsızlıkten vs anlasılıyo doktor bana ıkı saat alamazsan acıle başvur demıstı yakın zamanda kalbı durunca yapacak bı müdahale yok ama yavaşlama vs olduğunda müdahale edebılıyolarmıs özelde bı unı ogretım gorevlısının soyledıklerı
Basakparlar emime7esin genelde belirti vermez kanama ağrı olmuyor bir sonraki kontrole gidildiğinde anlaşılıyor kalbi durduğu
Meral_63 emime7esin 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin kürtaj oldum belirtim hafif açık renkte pembesi kan geldi elim ayağım birbirine girdi KORKTUM ağladım apar topar hastaneye gittim gittiğimde 8 haftalıkken 4 gün önce kalbî durmuş dedi yerle bir oldum 🥹🥹
Sydaaslan Pamuk95 canım mesela ben şuan 23+1 ı’m ama 17 den ıtıbaren hıssetmeye basladım sonrasında takıp edersın kendını az çok anormallık olduğu bellı oluyo ama herkesın hıssetme haftası farkedıyo kılo çoksa daha geç hıssedenler var
aysnrzgr21- Basakparlar yanlış bilgi zaten bebek kalbi durunca vücut bebeği atmaya çalışıyor kanama başlıyor ben kanamam olunca hastaneye gittim kalbi durmuştu yani kanama hemen anında olmaz ama bi süre sonra belirti veriyor
Basakparlar aysnrzgr21- size göre yanlış olabilir post arama yerine yazın kalp durması belirti veriyor mu diye
aysnrzgr21- Basakparlar kişiden kişiye değişiyor diyebiliriz o zaman çünkü bende belirti verdi tabi ben 7 haftalıktım
Basakparlar aysnrzgr21- bünye ile alakalı diyelim çünkü okuduğum kadarıyla burda bir çok kişide belirti vermemiş bende onları okudukça ilk haftalarda çok tedirgin olmuştum