Erkek annesiyim 32+6 yım bebiş iyi en son çarşamba gittim biraz tombik. İlk NST me girdim. 2 gündür sağ kaburgam çok acıyor oturamıyorum dik duramıyorum batıyor resmen. Gebeliğin başından itibaren siyatik sinir sıkışması rahatsızlığı yaşıyorum Sol kalçamın ağrısından sabaha kadar kıvranıyorum artık ne yapacağımı bilmez halde en son uyuyakalıyorum çok ağrıyor kalçam.. Yeni yeni mide yanmaları da başladı artık beden olarak kendimi çok iyi hissedemiyorum ama en önemlisi de artık rahat oturmalarım bitti sanırım hiç rahat oturamıyorum bebiş zaten her yerden kuvvetli kuvvetli vuruyor ve gece sık sık tuvalete kalkmalar başladı resmen yataktan debelenerek kalkıyorum. Özellikle akşamları karnım taş oluyor artık napsam bilemiyorum. Her yerim sızlıyor 😭 arada bir safra kusmaya sabahları devam ediyorum nadir de olsa. Gebeleri su gibi terliyorum gün içinde yemi yeni çok acıkmalar başladı ama iştahsızım da.. kilolu hamileyim çok kg almadım dikkat ediyorum ama beslenme işi de zorlamaya başladı.Doğum çantam vs hazır değil İhtiyaçları tamamlıyorum ama çoğu ihtiyaçları aldım.. Hafiften korkuyor muyum kaygılanıyor muyum bilmiyorum ama sona yaklaşıyoruz bunu kabulleniyorum🥲❣️🙏🏻