2Princess1Mom Mucizeem__ Bir kızım var şimdi 2. Kızımı bekliyorum. O yüzden 2princess1mom (2prenses1anne yapmak istedim ama forumda öyle kullanıcı varmış o yüzden İngilizce yaptım.)🥰
Seelinimo Konuyla alakasız ama sizlere bir şey sormak istiyorum. 18 haftalık hamileyim. Bebeğin bir hafta önden gittiğini biliyorum. Sorum şu ki göbeğimin altında kasığa doğru hareket hissediyorum genelde akşamları. Hatta bazen bi anda bi tarafa doğru bi ağırlık hissediyorum o tarafa bi dokunuyorum orda bi sertlik var. Acaba bebek kafasını kolunu bacağını oraya koyuyor olabilir mi ? Kafamda kurmuyorum herhalde 😅 zayıfım bu arada hareketleri daha net hissedebiliyorum
Jdjdjdldl Mucizeem__ ya ben ilk gebelik testi yaptığımda silik çıkmıştı ve hemen bu uygulamayı yükleyip buraya foto atmıştım ismimi de öylesine yazdım nasıl düzeltebilirim acaba
Ozgekiz Mucizeem__ bana çevremdeki insanların sesleniş şekli 😊 Özge diye değil de, ismim sıfatmis gibi besleniyorlar, çok hoşuma gidiyor. Eskiden Özgecan derlerdi de adasimin başına gelenlerden sonra kimsenin dili varmadı…
gevseyenanne Mucizeem__ bir türlü gevşeyemiyorum çok gergin, hassas, kırılgan, ince düşünen vs vs bir insanım, görür görür gevşerim belki diye… Gevşemek için önerileriniz varsa da memnun olurum 😄