Deryz  12.hafta karından görüntüsü Hanımlar selaaaamm cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum dün muayene esnasında bebişimiz uyuyordu 😂😂 görünsü anca bu kadar ♥️🐣 @Eymenkuzusu @mucizemom8 @Esma006 @Mervecelik190518 @Dijo @Almirolie @Elacihangir
Elacihangir Deryz ay ben tahmin etmiyorum 🤩ama sizin için ediyim erkek gibi geldi bana his tamamen öyle
BabeB Esma006 Almirolie mucizemom8 Bana da tahminde bulunabilir misiniz? 10+1 deki goruntusu Deryz saglikla dunyaya gelsin bu arada bebisiniz🙏🏻
Deryz Almirolie canınız sağolsun canım tabiki haber edicem paylaşıcam bakalım kimin hisleri daha kuvvetli 😂♥️
Deryz Ubuntu ahhahah çok tatlısınız♥️ doktorumuzda şaşırdı güldü bu nasıl uyumak diye 😂 hafta içi tekrar gidicez uyuduğu için rahatsız edemedik pozisyon değişsin bi bakalım dediler😂
Deryz Almirolie hayyytt aslaann heyecanlandım bak şimdi 😂😂fetal dna yaptırdık 10 güne belli olucak bakalımmm
Deryz mucizemom8 amiiiiiinnn herkes yavrusunu sağlıklı şekilde alsın kucağına kız vallahi yaşattığı hisler bile mükemmel doğunca bizi nasıl bir melek bekliyor çok sabırsızlanıyorum Rabbim isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin♥️