Merhaba kızlar oğlum 40+6 ya kadar normal doğum olacak diye bekledik hastanede randevumuz vardı gittik son 2 gün daha bekleyelim dedi doktor artık çok yoruldum hocam alalaım dememle sezeryandan ölümğne korkan kendımı 9 ay boyunca normal doğuma hazırlayan ben bir anda ağzımdan çıkıverdi saat 12 ydi doktorum git eşyalarını al gel 14:30 gibi alalım seni dedi kaka yapmasından korkuyorduk ki öyle de olmuş hastaneye 2 gibi geri girdim kordon boynuna son muayene de 2 kere dolandı demişti doktorum 14.40 gibi ameliyathaneye alındım spinal iğneden çok korkuyordum ama asla korkulacak bişey değilmiş o kadar hissetmedim ki elime açılan damar yolu canımı daha çok acıttı öyle söyleyebilirim 14:50 gibi bebeğim dünyaya geldi kordon gerçekten dolanmış ve kakasını yapmış doktorum ameliyatta iyiki bugün almışız dedi 15:10 da ameliyat haneden çıktım ben çok iyiydim bebeğim de iyiydi sadece kakadan korktuk enfeksiyon varmı diye çocuk doktoru test istedi kucağıma aldığım an herşey geçti asla korkulacak bişey değilmiş ayağa kalkmak bile zorlamadı ilk doğum olmasına rağmen rahat geçirdim şimdi bebeğimde bende gayet sağlıklıyız 3 gün geçti çok iyiyiz rabbim herkesi kurtarsın inşallah