ksuna33 Mersin de Temmuz sicaklarina denk geliyor dogumum ve hastane çıkışı ya da evde misafir varken ne giyebilirim uygun ve orta şıklikta site filan ne olursa
GlZngin ksuna33 jarpierre outlet de ; inçe uzun sabahlık gecelik sipariş verdim . Gelince bakacağım 120₺ idi . Tesettür e uygun uzun etek ve uzun kollu ydu
Mrv60 Benm doğumumum da Ağustos ayına denk geliyor ben uzun eşofman takımlarından almayı düşünüyorum kaynatamgil falan doğumda gelecekleri için hemde aniden misafir gelirse rahat edebilmek için 😉sizde öyle yapabilirsiniz 😉
ksuna33 Lohusa takımlarına baktım üçlü takım 150 kusur fiyatlar var ama internete doğru düzgün site bulamadım
ksuna33 Peki hamilelik için illa hamile kıyafeti mi almak lazım yani tesetturlude fazla çeşit yok günlük giyimde onun yerine direk büyük bedenler alsak olmaz mi
ksuna33 Peki siz günlük giyimde yaz için ne aldınız ben diş giyim için iki tane büyük beden elbise alsam ya da standart beden
Salihaaa Dogumdan sonra degil ama son ay yaza gelince malum dügunler olur diye gecen gun denk geldi modanisadan 35e siyah asagi dogru bolaran bi elbise aldm kargo ucreti de yoktu ve şal hediyeli
fortac Bayanlar ben allday.com adresinden 4 tane aldım 30 40 50 tl civarı fiyatları hamilelik öncesi bedenimden yine aldım geniş kesim oldukları için rahatlıkla Giyilebiliyor.
ksuna33 GlZngin ya etekli bir gecelik ile rahat yatağa çıkıp inemem gibi emzirirken filan sürekli etek kısmını düzeltmek gerekir gibi geliyor