Yasmin41 Gamze88 herkes ev yoğurdu tüketiyor mantıken ev yoğurdu en kalitelisi ama bazı yerlerde de pastörize sütten yapın diyor ben de anlamadım 🤔
Gamze88 Yasmin41 evet bana öyle söyledi kesinlikle kendin alıp yapmayacaksın dedi ,canıma minnet gidip alması fln bayağı zor olacaktı orası ayrı konu da🙈😅doktordan doktora hastadan hastaya değişiyor demekki 🙄☺️
Gamze88 Yasmin41 sormanda fayda var cnm,hatta ben sonra nette baktım pastörize tüketmek gerekiyor die okumuştum,drlar belki evde yapılandan emin olamadıkları için bazıları onu tavsiye etmiyordur
MelikeGkhn Ev yoğurdu tamam da hep kendim mayalarım süt de mis gibi ama aynı sütü içince midem bulanıyor rahatsız ediyo sütü marketten içiyorum mecburen bi de pastörize olmama durumu korkutuyor sütün siz sütü nerden içiyorsunuz kızlar
Deletedmom0909 Yasmin41 benimki çıkıyo maalesef bugün 14 tu 😢 daha iyi olursun inşallah canım benim dua ediyorum sana😘
Yasmin41 Deletedmom0909 Allah razı olsun inşaAllah canım benim et nedense hep düşüyor kafamı kaldıramıyorum sürekli uyku hali
Nasirliiii Yasmin41 market yogurtu ama anlamadigim bi sey var ev yogurtu yapmak icin sutu nereden aliyorlar? Market sutu ile ev yogurtu yapmak olurmu? Rica etsem yardim edermisiniz
Gamze88 Nasirliiii çevremde yapanlar cok vardı ,normal sütten ev yoğurdu ,hamile olmayan kişilerden duymuştum ,normal sütle nasıl yapılıyorsa öyle yapıyoruz diyorlardı,ama mayasını gerçek ev mayasından yapıyorlar hazır yoğurt mayasıyla değil❤️
FindiksMom Nasirliiii marketten günlük pastorize süt alıp ben de yoğurt yapmaya başladım güzel de oldu.. süt en çok hile karışılan gıdalardan o nedenle her açık süt alınmaz
Yasmin41 Nasirliiii market sütüyle yoğurt da yapılır canım, ama günlük taze sütle yapılıyor genelde yoğurt
Deletedmom0909 Yasmin41 ama düşmesi çıkmasından iyi yine de 15 inde gidiceksin dimi yaz instagram dan mutlaka
Yasmin41 Arsmngmz ben de öyleydim yeni yeni az az yemeğe başladım çünkü sütten de tiksinmeye başladım
FindiksMom Prensimmm büyükşehirde yaşıyosan o zor canım malesef 🤷🏻♀️ marketteki sütü denedim 2-3 gün içinde bozuluyo demekki doğal uzun süre dayanan sütten korkmak lazım
Nasirliiii Yasmin41 Tesekkur ederm ama gunluk taze sut bulamam ki ben yasadigim yerde olmuyo sanirm yabanciyim ben Bursada yasiyorum taze sut pazarda hic karsilasmadim mecbur market sutu ve yogurtu aliyorum