seyma0661 mucizegebee benim ilk doğum ve bebeğim makat gelişti devlet hastanesi 38+3de günü kararlaştırdı. 39+3de doğuma aldı
annelikoo2525 seyma0661 gün verdiği gün normal muayeneye mi gittiniz Birde gün nasil verildi devlette EKG falan çekildi mi
seyma0661 annelikoo2525 doktorların haftada 1 gün ameliyat günü var. Muayene gittiğim gün günü kararlaştırdık ekg çekildim, anesteziye gittim. Verdiği günde de sabah 8.30da direkt yatışım yapıldı
annelikoo2525 seyma0661 Çok uzun sürüyor mu EKG peki Anesteziyi ben spinal istiyorum neye göre karar veriyorlar devlette bilmiyorum da
seyma0661 annelikoo2525 hayır 5dk bile sürmemiştir Anestezi de Spinal yapıyorlar ama kan tahlillerine göre genel de yapılabiliyor eğer hastalığı vs varsa
Kumsalzeyus seyma0661 benim de çarşamba doğumum var sormayı unuttum çarşamba sabah gel dedi ama nereye gideceğimi sormadım doğduktan sonra yatış yapılacak yere mi gideceğiz
seyma0661 Happyka öyle bir hakkı var demedim deneyimimi paylaşıyorum. benim doktorum haftada 1 gün ameliyata giriyor o da perşembe günüydü onun dışında acil bişey olursa gel demişti
ikibaloglanannesi Happyka o doğru galiba. Çünkü benim devletteki doktorumun da haftada bir gün ameliyat günüymüş. Bana da salıya verdi 2.sezeryan günümü hatta verirken salı günleri sezeryan ameliyatlara bakıyorum demişti🌸
seyma0661 Kumsalzeyus ben odasına gittim direkt sekreterleri oluyor o yönlendiriyor kâğıtlarımı imzaladı sonra ameliyathane kısmına geçtim
ikibaloglanannesi Happyka Özeller de her gün var da devlette sıkıntı işte gün almakta😅 Sağlıkla kavusalım yavrularımıza🤍