annelikoo2525 Kızlar sezeryan günü hala vermedi ikinci bebeğim. En son 36 da gittim bayram arası dedi kaldı öyle. Randavu zamanı 39+0 oluyorum hala gün vermedi doktor kaldım resmen öyle napicam ? (Özele gidemem aşıyor fiyatlar)
Girlmama annelikoo2525 neden sezeryan devlet hastaneleri yapmiyor bir zorunlulugun yoksa belki de vajinal dogumunun baslamasini bekliyordur
Beri-4835 annelikoo2525 Randevusuz sabahtan gidin haftanız ileride olduğu için bakarlar. Randevu bulamıyorum aldığım randevu da 39 a denk geliyor izne çıkmadan aradan çıkaralım de.
Tazegelin12 annelikoo2525 normalde 39 bile bırakmıyorlar olur ki sancı gelır suyun gelır vs. Diye 38+ larda alıyolar bayram yatılı girdiği için büyük ihtimalle arada kaynadınız
annelikoo2525 zynpknt Hekim takvimine baktım. Randavu zamanı 39+0 oluyorum. Ertesi gün doktor izinli gözüküyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
annelikoo2525 Okumayageldim İkinci bebek ve ssvd düşünmüyorum zaten devlet yapmıyor ama beni niye bekletiyor anlamıyorum. Üstelik iki doktora takipliyim ikiside vermedi Eşimde su falan gelirse Allah korusun bişey olur mu diyor
annelikoo2525 zynpknt Çok zor buldum hafta içine Pazartesine alayım dedim dolu başka doktora da alamadım çıkmadı
annelikoo2525 Kkardelenn1 Acilden giriş yapınca bizim buradaki devlette alttan bakmadan nst ye bağlamıyorlar
annelikoo2525 Beri-4835 Yaptığı o kadar saçma ki. Ne kan verdim ne EKG ne anestezi ile görüştüm. Doktora diyorum bayram arası deyip durdu
Beri-4835 annelikoo2525 2. Olduğu için kan vermemiş olabilirsiniz. Diğer ikisini ilk doğumumda da istememislerdi benden. Bilgim yok. Randevuyu 33. Haftada bulamadan gittim baktılar.
asenat-63 annelikoo2525 kan EKG hepsi sezeryen günü yapılacak anestesi şekline gelirsek devlette istesende genel yapmazlar önerilmiyor acil olmadımı spinal yapıyorlar