Eslemiqooo Asyatsdmr ilk oğlumda gelmedi benimde neler yapmadım ki doğması için en son 42 de aldılar artık ahahah ama inşallah doğumun sağlıklı bir şekilde kendi başlar. Bizim bebetolar kendileri nasıl doğmak isterlerse öyle oluyor ❤️
Asyatsdmr Meleknur1 arada kasılma bel ağrısı oluyo evet ama gelmeye niyeti yok belli kız çocukları aceleci olur dogru erkekler geç
Meleknur1 Smyye1B cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba benimde bi oğlum var bunuda erkek hissediyordum ama hayırlısı tabiki ☺️
Eslemiqooo Asyatsdmr ha geldi ha gelcek derken 😂😂😂 benim dr sezaryen seven biri değildi sağ olsun anam ağladı jsjshsjsjsjs gelmicenş bilseydim 38 de alın derdim çünkü ayaklarım öyle şişti ki yürürken suya basar gibi ses çıkıyordu
Smyye1B Meleknur1 Daha yeni öğrendim sayılır 14+4te arefe günü öğrendim 🥰 rabbim sagliklisini versin inşallah 🌸
Asyatsdmr Eslemiqooo ödemim şuan çok az var özellikle sabahları sonra geçiyor ama geceleri uyanigim gündüzleri gözümü açamıyorum çok yorgun oluyorum
FatmaArsyrkl Buse4161 senden daha yeni hamişsin benim gibi benimkide mercimek kadar daha 5+2 yim sen kaç haftalıksın ☺️
Eslemiqooo Asyatsdmr https://mutluresim.com/images/2025/04/05/171eY0.jpeg. Ayaklarım böyleydi artık dayanamıyordum cam siliyordu m yerleri bitki çayları squat yürüyüş merdiven in çık neler yapmadım artık aldı korkuyordum çünkü. Meğer bizimki rahatmış yerinde. Herkesin farklı oluyor çok merdıven cık yürü sende