Nymom 😁😁ayy heyecanlandım bende senin adına merakla bekliyoruuuzzz 💗💗💗 @Elacihangir @Annekuzusu06666 sanki bi gıdıklama gibi hissediyorum aşiri hafif sonra yokya daha çok küçük imkansiz diyorum 😅 sağ tarafım sizliyor taa ilk baştan beğri böyle bide çok WC çıkıyorum 😂😂😂😂
Elacihangir Nymom ben wcde yatıcam neredeyse 🤩 birde portakal 🍊 içine girsem yaşasam mutlu olurdum öyle yedim içtim yani 100 kg yemişimdir şimdiye
Nymom Elacihangir 😅😁😂ayy hahaha 😂😁😂 bi ara limona taktim bende oh ekşi diye 😅😂 salatalık üstüne limon tuz yapıp yemişliğim var 😅😂
Elacihangir Nymom pek inanmıyorum ekşi tatlı olayına ama böyle portakal yesem suyunu içsem bende n mutlusu yok memlektimizdede şükür bol
Papatyael47 Papatyael47 bir doktor kız dedi diğer doktor erkek Perşembe günü detayliya gircem hayırlısıyla belli olur inşallah
Papatyael47 Htc4345 bir doktor kız dedi diğer doktor erkek Perşembe günü detayliya gircem hayırlısıyla belli olur o zaman
Asyatsdmr Hilalmiray34 kız çocuğu erken doğar normalde maşallah seninkide içeriyi sevmiş demekki ondan geç gelmiş 🤣🤣