Bsrabzkrt Bebeğinizin hareketlerini Ne zaman hissetmeye başladınız ilk gebelikte geç hissetmek normal de ikinci üçüncüde daha erken hissedilmiyo mu ? benim 3. Gebeliğim şuan 19 haftalığım hala net bir hareket yok çok üzülüyorum 😢
Smyye1B Bsrabzkrt İlkini 19+5 gibi hissettim ikinci gebeliğim emin değilim ama uzaninca minik kipirtilar var sanki pıtı pıtı 15+4teyim
Bsrabzkrt Tugcemiss- bende mi bir gariplik var bebekte mi bir sorun var diye endişe etmeye başladım inanın ki kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum uzanıyorum sanki hareket etti mi diyorum elimi koyuyorum hiç tık yok suyuda azdı biraz artmıştı en son gittiğimde biraz da ondan dolayı korkum
Tugcemiss- Bsrabzkrt ben gun icinde dinlenemoyorumki bebegi hissedeyim geveleri de en fazla 1 saat uzaniyorum oda denk gelmiyor demkki hareketi biraz daha buyumesi lazm heralde kontrolumede 2 hafta var daha gitmek istemiyorum birz daha beklemej istiyorum bir sikintim yoktu cok sukur benm
Senayilmaz1 Bsrabzkrt Tabi ikinci ve diğer gebelik lerde daha erken hissedilebileceği söyleniyor ama burda bebeğin yerleşim yeri almış olunan kilolar plesenta nın yeri de etkili olabiliyor bu da az veya geç hissetmenize neden olabilir endişelenmeyin.
Bsrabzkrt Tazegelin12 şöyle 76 kiloyla hamile kaldım ama göbekliydim göbek bölgem yağlıydı ondan olabilir mi
Tazegelin12 Bsrabzkrt Olabılır benımde normalde göbeğim var 3. Olmasına rağmen geç hissettim 24. Haftaya kadar normal karşılanıyor zaten
asenat-63 Bsrabzkrt ilk gebelikte 4 ayın başlarında hissettim 2. Gebelikte 5.auda hissettim oda tam belli değildi
2Princess1Mom Bsrabzkrt İlk kızımı 19. Haftada hissettim. Bu 2. Gebeliğim 16. Haftalıkken hissettim. Şuan 25 haftalık gümbür gümbür maşallah. 🥰
Melikeakkc Bsrabzkrt ilk çocuğumda çok hissetmedim sakin bi bebekti. Sadece dönerdi hiç hareket tekme bilmedim. İkinci şuan daha hareketli ne zaman otursam durmuyor. 17. De kıpırtı ama 18. Hafta da hareketini çok az hissetmeye başladım şimdi 29. Olduk hıçkırıyor bile onu hissediyorum her yerini
Celiko Bsrabzkrt canım endişe etme birçok şey etkiliyor bebişin hareketini senin kilon kas yapın bebişin suyunun fazla olması bile atkiliyor hareket etse bile sen hissetmiyorsundur ilerki haftalarda hareketleri sertleştikçe hissedersin