Gizemce1- Kızlar merhaba 11 aylık evliyim gebelik yeni düşünmeye başladım. 3 aydır folik asit kullanıyorum. Yumurtlama zamanını takip ederek korunmasız ilişki yaşadık ama sıvının tam anlamıyla içine girmesi mümkün oluyor mu? Dışarı akanda oluyor , ihtimali azaltır mı bu durum?
Basakparlar Gizemce1- fazlası elbette dışarı çıkacak kaliteli olanlar zaten gidiyor yolunu buluyor merak etmeyin 🙂
Ecem_P Gizemce1- tümünü içeride tutmak çok mümkün olmayabiliyor ama zaten doktorlar bunun önemli olmadığını giden meninin yeterli olduğunu söylüyorlar. Siz yine de hemen ayağa kalkmazsanız daha az miktar akar. Ve boşalmadan sonra erkeğin bi 30 sn kadar içerde beklemesini öneriyorlar
KumpirsMom Gizemce1- yani evet o sebeple bazı hareketler var popoyu havada tutun boşalmadan hemen sonra bir 5 dk bekleyin veya ayaklarınızı duvara yaslayıp o şekilde bekleyin ama en olurlu olan popoyu havaya dikmek sırt üstü yatar vaziyette
Elis27 Gizemce1- öncelikle böyle şeyler düşünmeden birliktelik yaşayın zaten spermin bir damlası bile gebelik oluşması için yeterli fazlası ile birlikte olduktan sonr içiniz rahat edecekse hemen kalkmayın ama bunlar ile gebe kalmanın bağlantısı yok . Kafaya çok takmadan rahat ol ak gebeliği dahada kolaylaştırır en kısa zamanda inşallah hayırlı sağlıkla gebelik haberini alırsınız kendinizi strese sokmamanızı öneririm
ear3112 Merhaba canım sıvı tamamen içine boşaldığında hemen kalkma biraz bekle. Yarım saat kadar yat. İllaki dışarı akanlar oluyor ama sen dinlenirken zaten yerleşmesi gereken sıvılar yumurtalıklarına doğru ilerliyor. Sonra kalkıp duşunu alabilirsin. İstersen hemen de kalkabilirsin ama yine de 5 10 dakika yat.
2diplomaliamaanne İlk gebeliğimde aman olsun diye yastık koymalar beklemeler hepsini yaptım 4. Ay hamileydim 😄 2. Gebeliğimde direkt kalkmama rağmen oldu. Yani diyeceğim o ki rahat ol o bebek olacaksa olacak kasmaya gerek yok😄
Gizemce1- Teşekkürler kızlar ☺️ peki bir sorum daha olacak , adetim son 1 yılda üç dört defa belki gecikmiştir haricinde hep düzenliydi. Geçen ay da 17 martta adet oldum , gebelik testini ne zaman yapmam gerekir en doğru sonuç için?
KumpirsMom Gizemce1- ben erken gebelik testi almıştım fakat döngü günümde yaptım ama öncesi 6 güne kadar doğruluk payı varmış .
aysenurrtrksvr Sana tek tavsiyem bunları hiç düşünmemen ve hesaplamaman olur. Geçen sene Haziran ayında düşük yaptım bebeğimi kaybettim. Plansız bi gebelikti ve çok üzülmüştüm sonrasında korunmadık hep denedik. Ayaklarımı havaya dikmeler mi dersin. Boşalmadan sonra birliktelikten ayrılmayıp beklemeler mi dersin belin altına yastık koymalar falan daha nicesi ya bir sürü şey denedik ama hiçbiri fayda etmedi sonra birinin tavsiyesiyle bu düşünceyi kafamdan attim. Hamile kalmak için ilişkiye girersen hamileliği ertelersin demişti bana. Başta ne alaka falan dedim ama çok ciddiyim doğru söylüyormuş kendimi tamamen saldım hiç o kafayla ilişki yaşamadım icine mı aktı dışına mı kaçtı hiçbirine takılmadım hatta iliskiden hemen sonra hiç oyalanmadan kalktım duş aldım özel bölgemi bı güzel yıkadım inanır mısın o ay hamile kaldım ve Haziran’da bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. 🌸🤍
Gizemce1- Aslında çok haklısınız . Cok teşekkür ederim umarım hayırlısıyla nasip olur🙏🏻 ve inşallah siz de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız büyütürsünüz🥹🙏🏻
Musilk-1 Gizemce1- zaten bir damla gebe kalmamızı sağlıyor kalan çıkacak tabi buna takılma canım içeride sperm günlerce kalsa gebelik olmayacaksa olmaz nasip ama sperm üç gün yaşıyor canli kalıyor ben kendimde takip ediyorum ilişkiden sonra evet akıyor ama ondan sonra iki gün daha çıkmaya devam ettiğini fark ediyorum ilişki olmazsa bir senedir gebelik oluşmadı daha
MrvCgn Gizemce1- canım bır damla bıle yeterlı esım korunuyordu mesela cok dıkkat ederdı ama nasl oldugunu anlayamadıgımız bır sekılde suan hamıleyım bır damla bıle yeterlı yanı ayrıca zevk suyında bıle sperm var sen devam et ılıskıne 😍