cerengeredeli Ipek321 ayyy manyak gibi takip ediyordum ne kadar oldu diye. Sağlıkla kucağınıza alın 🥹🥹 şimdi 24 deyim karnimda tekmeleriyle yaziyorum
Annebus Ipek321 bizde 7 haftalığız henüz susam tanesi olduğumuz günleri çabuk geçtik şimdi yaban mersini miniğim 🥹
Ipek321 Aleymercimek yaa çok teşekkür ederim sizin de rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🌸
Zbyd3 cerengeredeli 10 haftalık bizde şuan inşallah tekmelediği günleri de görürüm .anne olmak cok endıseli olmak demek galiba kalbi atıyor mu dıyr karnımı dinliyorum resmen🥲
Ipek321 cerengeredeli maşallah maşallah en güzel hisler 3. Gebeliğim ve sanki ilk gibi heyecandan uyuyamıyorum hemen bi doktora gitmek ve sağlıkla güzel bir sürece girmek istiyorum 🥹🥹♥️
cerengeredeli Zbyd3 😂😂😂 seninki bir üst evresi olmuş. Strese sokma kendini Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz, günler çok çabuk geçiyor daha dün öğrenmiş gibiyim. Sende tekmelerini hissedecegin güne çabucak gelirsin ☺️
Ipek321 Zbyd3 Annelik delilik ve aşırı endişeli olmak gerçekten 3. Gebeliğim ama ilk gibi heyecanlıyım ♥️
Zbyd3 cerengeredeli vallahi oyle😊🤭cok bekledım ilk gebelık ondan da hassasiyet var galiba istedıgımız anda pıt diye olmadı malum😄
cerengeredeli Zbyd3 2.5 sene bekledim anlıyorum seni. İlk Bebek hiç tatmadigin heyecan, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Papatyaaam1 Ipek321 ya bende 4+ 3 üz masallah nazar değmesin ne durumdasınız mideniz bulanıyormu akıntınız varmı bel ve kaşık agrılarınız varmı benım hepsı çok var çünkü
Ipek321 Parilti007 baktırıcam adetim gecikti ve zateb 3. Gebeliğim şüphelerim vardı test yaptım pozitif çıktı sıra kan vermede