GulnazYuks3l Merhabalar kızlar. İstanbulda devlet hastanesinde detayli ultrason var mı? Ben mhrsye bakıyorum detayli ultrason yapılmamaktadır yazılıyor çoğunda
gizzzy35 GulnazYuks3l Devlette gidecekseniz devletten kadın doğum bölümünün alan açması gerekiyor diye biliyorum. Ben iki hamileliğimde de özele gittim tam bilmiyorum ama bildiğim bu buradan okuduğum kadarıyla
Mmeerrveeee GulnazYuks3l kadın doğuma randevu alın yeşil alan açıyorlar snra sabah 10da açılıyormuş da aldın aşdın şansa
Biranne_197 GulnazYuks3l kadın doğuma muayene olman gerekiyor sonra perinatoloji bölümünü açıyorlar sana eğer perinatoloji bölümünü seçebiliyorsan açılmış demektir cumartesi günleri sabah 10 da denediğinde çıkıyor
GulnazYuks3l Mmeerrveeee ikili tarama testi için pernatolojiden açtılar bana da ama detayli usg bakılmıyor yazılıyor çoğunda
GulnazYuks3l Biranne_197 ikili tarama testi için pernatolojiden açtılar bana da ama detayli usg bakılmıyor yazılıyor çoğunda
Biranne_197 GulnazYuks3l Bazı hastanelerde sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor mhrsde ondan da randevu alabilirsin ben detaylı usg için o şekilde olanı aldım ve detaylı usg yaptılar senin için de yapılır due düşünüyorum