Asent Kızlar bugün yoğun kıvamlı nişanım geldi ve hafif regl sancım gibi var. Sizce doğum başlamış olabilir mi? Sabahtan doktora gitmiştim daha hiç bir belirti yok demişti de
mellikenur Asent benimde bugun peçeteye silince sümük kıvamında sarımtırak kahvemsi akıntı geldi nişan mı oluyor bu sonrasında bel ağrım başladı hafiften hafiften doğum mu başlıcak acaba
Ceylantt Asent benimde belim ağrıyor regl olmuş gibi ama kafasını kanala koymamış dedi doktor nişnım falan da gelmedi nasıl bi ağrı olacak hiç bilmiyorum sizinli kaç haftalık
cckdgnn Asent benimde doğumdan uc dort saat once gelmeye başlamıştı ama hıc kesılmemıstı sureklı pıhtı gıbı geliyordu buyuk ıhtımalle sabaha bebiş kucagınızda olur.
mellikenur Asent bendede eegl sancımsı bişiler var ne hissettiğimi de algılamakta zorlanıyorum acabs diyorum gaz sancısı mı regl sancısı gibi mi ya da düzenli sancı nasıl olcak en zoru da bu ne olduğunu anlayamamak
cckdgnn mellikenur ilk basta ıkı saatte bır falan oluyor hafif yel gıbı esıp gecer sonra agrı artmaya baslar o leke yavaş yavaş pıhtıya donuyor ve açılma hızlanıyor siz düzenli olarak takıp edın
Tugcemiss- mellikenur karninizin icindemi geziyor sanci uzanin ve kac dk bir geldigine bakin bende nisan sonra 1 bucuk saat snra 20 dk arayla sanci geldi 3. Anladm artk sanci oldugunu cunku hep bir 20 dk bir karnima sanci giriyordu programda var kasilma kac sn oldugunuda ogrenirsnz hem
mellikenur Ceylantt 39 +1 olduk benim bebiş aşağıda kanalda yaklaşık 30 dan beri siz kaç haftalıksınız
Ceylantt mellikenur bizde 38+5 olduk zaten 34. Haftada baş aşağı döndü bebek ama kafası kanalın hemen yanımdaymış henüz kanala girmemiş suyu da azalmış dedi doktorum hareketleri azalırsa gel yatış yapalım dedi
mellikenur Ceylantt anladım canım rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah çok kolay doğumlarımız olsun sağlıkla gelsin bebişler. Artık hem doğurmak isteyip hem de korkuyorum
Ceylantt mellikenur amin inşallah sağ salim kolaylıkla doğsunlar ❤️ bende zaman ilerledikçe yoruluyorum sabrım tükeniyor gibi hissediyorum doğsun istiyorum ama çok korkuyorum