cerengeredeli hilaleyli maşallah ömrü bahtı güzel olsun sağlıkla kucağınıza alın. Doktor cinsiyet için ne dedi
Esseraa22 @hilaleyli ayy bende 17 haftaligim geçen hafta Dr söylemedi göstermiyor dedi ama gerçekten benimki kapalı bacak arası gözükmüyor ama sizin ilk resimde bacakları açık gostermis gibi erkek gibi sanki ben anlamam normalde ama baya belli gibi sanki bende dün sordum kıza benzettiler bakalım detaylida öğreniriz inşallah😊
hilaleyli Esseraa22 burda erkek diyen çok oldu iki doktor emin olmayarak kız dedi hala çok merak ediyorum 🥰😂bi türlü net söylenmedi
cerengeredeli hilaleyli bacak arasındaki o cikintiyi bende de görmüştük. Ultrason cihazını biraz hareket ettirince gorunmustu ama ilk bakışta boştu sonradan biraz daha kimildatinca göründü. Kordon olduğunu düşünüyorum ben, benimkinde öyleydi en azından☺️
Esseraa22 @hilaleyli ben anlamam direk cikintiya odaklandım😁ondan erkek dedim bende erkek hissediyorum ama kıza benzettiler hep bakalım heyecanla bekliyorum 2 kızım var 3lersemde çok mutlu olurum erkek olursada çok mutlu olurum ama bı netlesemedik supriz yapacaklar herhalde 😊iki kizimida erken öğrendim bu kizsada demekki değişiyor her hamilelikte
hilaleyli Esseraa22 Esseraa22 benimde kızım var bir de erkek olsa daha düşünmeyecektim nasip bakalım kızıma arkadaş olsa da çok sevinirim
Esseraa22 @hilaleyli 6 haftalık falan atarsanız ordan tahmin edenler var benimde dün 6 haftalıktan tahmin ettiler iki kişiye sordum ikiside kıza benziyor dedi