Mervenin @Biranne26#https://m.n11.com/my-collection-6610-go-anne-bebek-sirt-cantasi-P303532687?Renk+Seçiniz=Gri&gclid=EAIaIQobChMIqeS1z8Oz4AIVhoXVCh0wfwerEAQYASABEgI1FvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Smyyglgn54 remziyesahin civilden KRAFTIN bebek bakım çantasını aldım canım. Çok gözlü ve gayet kullanışlı
Gunesibekliyoruz Evde guzel bie sirt cantam var hesiye geldi kullanmamistim bebek icin kullanacagim. Hem cok gozlu hem derin hem rahat... ha yetmez baska ihtiyaçlar hasil olur o zaman alirim diyorum, yani bazi şeyleri tecrube ederek satin almak kararindayim çünkü o kadar cok tuketime yonelik seylee var ve kullandim kullanmadim pisman oldum yazılarında rastlıyorum boyle seylere. Evde bi ihtiyacimi giderecek biseyim varsa onunla devam etmekten yanayım. Onun yerine seyahatte rahat olmak icin park yatak alacagim, ana dizi aldim yani baska ihtiyaclarimi giderecegim... Sende yoksa e bebek indirimde, joker indirimde, civil indirimde bir de yekta bebek var instagramda ordan 100 dolaylarinda canta var hemen de kargo yapiyorlar...