Sulegull Eşimle kavga ettik oğlum da çok ağladı hamileyim Tansıyon da var çok ağladım bebeğe bişi olur mu acaba endişe ettim
Pollymomy Sulegull bebisko iyimi merak ettim. Benimde çok stresli bir iş hayatım var. Sürekli gerginlik çıkıyor. Bebeğim iyimi diye düşünüyorum hep
busenaz68 Sulegull ben hamileliğin başından beri sürekli stres halinde ağlıyorum çok şükür sıkıntı yok rabbim koruyor onları❤️
tansugl37 Sulegull bişey olmaz. Stres ve üzüntünün bebeği etkilediğine dair bilimsel bir kanıt yok. Ama tabi kendi psikolojiniz için üzülmeseniz daha iyi🫶
Fahriye41 @“Sulegull”#p36324413allahin izni ile hiç bir şey olmaz cnm kendine dikkat et kafana pek takmamaya çalış diğer evladına da yazık korkmuş ona sarıl o daha küçük eşinle niye tartışınız bilmiyorum olur herkes çok iyi değil lütfen bebeğiniz için onun mutluluğu için onun önünde kavga etmeyin etkileniyor çocuklar 😊
Sulegull tansugl37 inşallah ama bende Tansıyon var yükselirse bebeğe zarar diğerinde de vardı erken doğdu
Fahriye41 Sulegull maalesef öyle dikkat etmeye çalışın bebek doğana kadar eskiden bizde de coktu Şükür bitti ben evden gidince her şey düzeldi
rumtekin Ne olursa olsun stres yapmayın bebeklerde etkileniyor . Ben kavga ettim eşimle pazar günü ,iş gördüm temizlik yaptım akşamına suyum geldi doğuma girdim. 34 haftalıktı. Çok şükür iyiyiz ama stres doğuma sebep olmuş olabilir yada yorgunluk
Atlasin-Annesi Kızlar stres çok etkiliyor bugün bir arkadaşımla kavga ettim eve geldim direk suyum geldi 37. Haftadayız ilaç verdi doktor henüz yolda değil bir daha suyun sancın gelirse haber ver dedi çok korkuyorum