YaseminNurcanSu Kizlar hamilelikte boyun fitigi yasayan var mı 1 bucuk ayi gecgindir kollarimda agri uyusma guc kaybi olustu sol tarafima yatamiyorum yasayip sonuc bulan var mi 😌
Asd92 YaseminNurcanSu geçmiş olsun bende de normalde olan bir rahatsızlık.beni rahatlatan ortopedik yastik ve egzersizler.you tube da egzersiz var ama doktora danışıp yaparsanız daha iyi olur.birde çok hafif masaj iyi geliyjrdu bana.
gezentianne YaseminNurcanSu evet boyunluk kullanmıştım 2 hafta. Bir kaç sene sonra da fizik tedavi aldm. Tek çözümü düzenli egzersiz yapmak
YaseminNurcanSu Sudee01 ben boynumda hissetmiyorum amaaa diger turlu asiri zordayimmm nsil gececek sasirdim
YaseminNurcanSu Asd92 pazartesi tekrar fizik bolumune gidecegim ortopedik yastigi nerden degmin ettiniz acaba
Sudee01 YaseminNurcanSu ay zaten hissetme canım boynunda hayattan soğuttu beni o ağrı çok geçmiş olsun canım benim ❤️
Asd92 YaseminNurcanSu tıbbi malzeme satan yerlerde ve bazı mobilyaciladda var İnternet’te de bulabilirsiniz
YaseminNurcanSu Sudee01 kollarim cok berbat agriyor parmaklarimda hi kaybi var gece hic uyuyamiyorum cabucak gecsin die bekliyorum 😌😌😒