deletedmom43191 Ben civilden yapıyordum ama iyice bozdu eskisi gibi güzel birsey yok internet sayfasında da yok başka yerler arıyorum oğlum 4 yaşında artık kıyafetleri olmuyor nerdeyse farklı yer arayışına girdim sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz 🤗🤗
Cihangir09 deletedmom43191 uyguna bulduğum her yerden alıyorum en son modamizbir sitesinden kışlık alışverişini yapmıştım çok memnun kaldım mesela onun dışında trendyoldan tercih ediyorum genelde ebebek civil hem gereksiz pahalı hemde hiç bir tarzları yok bana göre
Sedakrt deletedmom43191 zaradan indirimleri takip ediyorum indirimli alıyorum onun dışında lc waikiki ve h&m
Happyka deletedmom43191 ben 2 sene öncesi bıraktım civildan almayı, kızlara elbise aldım baktım rengi ilk yıkamada soldu , LCW alırım ama san ki o da iyi değil artık , Minicity, Modamizbir , Bisahane burdan alıyorum
rosatue deletedmom43191 Hm tek geçerim. Çok nadir Zara’dan alıyorum ama her seferinde o aldıklarımı bile keşke hmden alsaydım diyorum.
EsilaMelisa01-06 deletedmom43191 lcw den de alıyorum minicty den alıyorum civilden yada disardaki normal magzalardan illaki marka falan aramıyorum bende hoşuma gideni alıyorum disardaki mağazadan bu yıl çok aldım daha uyguna çünkü kreşe gittiği için zaten çok yipraniyor
09Tugba_0909 Happyka benim kızımın boyuda uzun bende 1 beden büyük alayım peki kalitesi nasıl malları güzel mi ben hep lcw ebebekten alıyorum ama fiyatlar çok uçtu şuanda 2. Ye hamileyim fiyatlar beni zorlar
Mry2020 deletedmom43191 kızım 5 yaşında hep lcw dan aldım çoğunlukla memnun kaldım ben sitesinden kuponla kodla indirim oldukça alıyorum genelde birkaç kez kotondan e bebekten aldım asla beğenmedim. Şimdi büyüdüğü için arada uspa dan alıyorum o da çok güzel