Sengul2256 Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor Pregnyl çatlatma iğnesi 26 martta oldum yapsam çıkarmı
blrvldn birdilektut15 pozitif çıkınca hamile mi olmuş oluyoruz o zaman 😊Bilmediğimden soruyorum garip gelmesin sorum lütfen 😇Ben de bayram gecesi iğne yaptım ona göre test yaparım
birdilektut15 blrvldn evet canım ama 14.gün yap testini ondan önce yaptığın testler iğne etkisi olabilir😊
3Bence blrvldn canım söyleki aşilamayla hamile kaldim çatlatma iğnesi vurdum ve doktorumun dedigi zamanda ilişkiye girdim bazi insanlarda 3 gundede gidiyo bazilarinada 11 . Gunde benim pozitifim 6. Gün siliklesmeye basladi ve gitti negatif oldu 16.
3Bence 3Bence 14. Gün hem kan hem idrar testi yaptim kanda pozitifi gördüm ama idrarda 16. Gün pozitifi gordum
birdilektut15 3Bence bende öyle canım gonal f mi kullandınız sizde benim haplarla yumurtalarım büyümedi
3Bence birdilektut15 Evet onu kulandim o her ay degisiyo bazen hapin faydasi oluyo bazi ay olmuyo bende o igneyi kulandim sonradan buyudu hata