YncaY Merhaba arkadaşlar evden herhangi bir iş yapan varmı öneri olan belki isteyenlerede öneri yapmış oluruz ben Aydında yaşıyorum
Ozlemerikci543450 Bir bankanın çağrı merkezinde yöneticiyim evden çalışıyorum ama inanın evde olmak işe gitmekten daha zor tuvalete gitmeden akşam ettiğim günler çok
YncaY Ozlemerikci543450 Çağrı merkezinde çalışma geçmişim var 5 yıl olarak ama çağrı merkezi genelde ofistede yoğun olduğu için aslında lokasyon fark etmiyo işin yoğunluğu ötürü normal karşılıyorum bu durumu ondan evdende olsa bebeğimle ona aynı anda maalesef yetemem telefonsuz bir iş olması gerek ama sanıırım öylede pek yok gibi 😒
Ozlemerikci543450 YncaY katılıyorum çağrı merkezi malesef saniyelik bi iş olduğundan ce sese de duyarlı olduğundan evde olup hem çocuk hem iş çok zor telefonsuz olmalı bence de
Oykukzy Network yapabilirsiniz ben oğlumdan sonra network yapmaya başladım pek çok şirket var network yapan
Nilufer_bas Ben de çok istedim evden çalışmayı muhasebeciyim pc vs bilgim var ama bir türlü bulamadım iş