Bktbg Kızlar 5 haftalık hamileyim aşırı derecede bel ve sırtım ağrıyor ne sürekli oturabiliyorum ne sürekli yatabiliyorum yarın doktor kontrolüm var sorucam ama çok merak ediyorum bu normal mi yaşayan var mı
Habibeayhan123 Bktbg canım bende 6. Haftay girdim benim de belim çok ağrıyor yatakta sağ sola dönerken oturur kalkarken
gecegunesim Bktbg bende 5. Haftayım 3.hafta tutunurken yanlışlıkla öğrendik ayakta duramıyorum iki dolanayım hemen belim kopuyor sanki
OzenMeryem Bktbg benim de oğluma hamileyken ilk andan beri başlamıştı genelde erkek bebek bel sırt ağrısı yapıyo sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
ElifBD Bktbg benim de öyleydi sırt ağrımdan yatıp kalkamıyordum kimyasal gebelik geçirdim o süreçte de öyleydi şimdi ki gebeliğimde de öyle oldu ama sonrasında geçiyor hatta hamile olduğumu o ağrılardan anladım 🙃
Bktbg Habibeayhan123 keseyi gördünüz mü acaba dış gebelikte bel çok ağrı yapıyor diye okudum korktum biraz
Papatyaaam1 Bktbg insanların hevesını kötü yorumlarınızla kırmayın bel ağrısı hamılelıkte gayet normal zaten hemen dış gebelık dıyosunuz ve ınsanların kafalarına başka şeyler getırıyorsunuz
Bktbg Habibeayhan123 annemde erkek benek bel ağrısı yapar diyor🤣 biz yinede iyi düşünelim ben yarın gidicem umarım hayırlı haberler alırız
Bktbg Habibeayhan123 canım şimdi doktordan çıktım ben keseyi gördüm darısı sana inşallah🥰 Bel ve sırt ağrılarının çok normal olduğunu söyledi kanama olması bizim için sıkıntı dedi seninde için rahat olsun
Habibeayhan123 Bktbg bana da öyle dediler bende kalp atışını duymak garanti olsun diye 7 haftayı bekliyim dedim 🥹
Nurbl Bktbg benimde daha öğrenmeden çok ağlıyordu 2. Gebeliğimde harbiden erkekti doğruluk payı var 🥰🥰
Bktbg Habibeayhan123 benim kan pıhtılaşmam var 2 ay önce düşük yaptım o yüzden hemen iğneye başladık biran öncede doktora gideyim dedim ama senin beklemen daha iyi hem kalp atışını hem bebeği görmüş olursun🥰 inşallah
Habibeayhan123 Bktbg amin inşallah sende güzel haberler alırsın inşallah 🙏 güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Bktbg Papatyaaam1 bende şuan aynı durumdayım niye başkasının hevesini kırayım. 6 haftalık deyince keseyi görmüştür diye düşündüm
Bktbg OzenMeryem ay öyle mi Allah size bağışlasın inşallah🥰 umarım ben ve bekleyen herkeste sağlıkla kucağına alır🥲
Mrv60 Bktbg merhaba ilk oğluma hamile olduğumu bel ve kaşık ağrım sayesinde erken öğrenmiştim gebeliğin başlangıcında olabiliyor .benim düşük ve erken doğum riskim olmuştu ama elhamdulillah şuan 6 yaşına girecek sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍