mrve_altnts Merhaba kızlar, çocuk arabası hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Ben kiwi 3 in 1 markasını duydum herkes çok beğeniyor sizler ne düşünüyorsunuz bu marka hakkında? Ben de almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Eyllcnn Erbek şuan bu aya özel indirimi var joie ve tüm markalar y% 28 indirim ben ebenden joie bebek arabasını aldim
yesimerdinc bence tek başınayken kolay katlanabilen baston travellerden al derim diğerleri hantal hele o koca tekerlekliler .bir çok alan arkadaşlarım pişman .
Crocuss E bebek indirimi ile joie pact aldım uygun puseti de ekledik, travellara göre çok daha kullanışlı ve güzel bence
SelimsMom Ben baston düşünüyordum sonrasında da rahat kullanabilmek için. Casual vista aldık 1200tl Genç Bebe magazasindan. Hepsiburada da 1188. Hem pusetle hemde baston olarak kullanılıyor, çift yön mevcut, tek elle kapanıyor, az yer kaplıyor, çarpışma testi sertifikalı, tekerlekleri 360 derece dönebiliyor.
[silindi] Bu arabadan alan var mı https://www.e-bebek.com/baby-plus-mustang-travel-sistem-bebek-arabasi-p-byp-n159g001/?OM.zn=UrunDetay4Satir-MoHome-MoSepetBos-MoConfirm-w53&OM.zpc=BYP-N159G001&utm_campaign=homepage_widget