ayseayseaysee Konak hastanesinde Firdevs Hanıma takipliyim. Biraz önce böyle bir başlık gördüm ve bazı hastanelerde alınıyormuş. Konak hastanesinde doğum yapan ve ek ücret istenen oldu mu?
tatlibebegim_ ayseayseaysee o hastane değil ama başka şehirde hastanede ek ücret verdim 10 bin geçen sene nisan ayında üstelik üniversite hastanesi ayrıyetten doğum içinde 10 bin aldılar gider 20 bine özelde olsaydım keşke dedim
Ilosumm ayseayseaysee diğer posta da yazdım. Evet gece gelmeye çoğu doktor ücret alıyormuş bende inanılmaz saçma buldum. Sonuçta çocuğa 8-5 gel diğer saatler içimde dur diyemezsin. Sezeryanda sıkıntı yok ama bu durumda normal doğum sıkıntı ve benim doktorum 7 bin istiyor bana fazla geldi 🤦🏻♀️
Glhayat_54 Çok saçma doğum bu sonucta plansız olan bişey o doktorun görevi gece yada sabah kac olursa olsun gelmek zorunda böyle biseyin ek ücreti insanları dolandırmak olurki ilk defa duydum.
ayseayseaysee Glhayat_54 bence de öyle. Ben sonuçta o hastaneye normal doğum için 35.000 tl ücret ödeyeceğim. Bir de takipli olduğum doktorum neden ücretli geliyor eğer alınıyorsa böyle bir ek ücret
ayseayseaysee tatlibebegim_ çok saçma ama ben zaten 35.000 tl normal doğum için ücret ödeyeceğim bu hastaneye. Ki eminim ek ücret vs de çıkar toplam 40 ı bulur. Bir de doktorum için neden para veriyorum ay resmen dolandırıcılık
tatlibebegim_ ayseayseaysee bencede ya keşke özele gitseydim dedim yoktan yere ek ücret 10 bin tl gitti
ayseayseaysee tatlibebegim_ Ilosumm Ben de yarın hastaneyi arayıp bir soracağım eğer öyle bir durum varsa da yasal mı diye araştıracağım mutlaka
ayseayseaysee Merak eden olursa diye yazıyorum, hasta hizmetleri ile görüştüm. Konak Hastanesi bazında ek ücret alınmadığını, saat kaç, günlerden ne olursa olsun doktorumun doğumuma geleceğini söyledi. ❤️
rmyksl Evet kendi doktorumu istersem benim hastanemde de gece ücret alınıyor ama şöyle de bir şey var bu insanların 7/24 mesai yapmasını bekleyemeyiz sonuçta sadece kendimiz değiliz bizim açımızdan kötü tabi
ayseayseaysee rmyksl evet öyle ama 35-40 bin tl ücret ödeyeceğim hastanede doktorumu her an yanımda görmek isterim. Özel gitme sebeplerimden biri de doktora olan nasılsa yanımda olacak güveni. Eğer bunu görmezden gelebilseydim kim denk gelirse gelsin diyip devlet hastanesine takipli olurdum. Sonuçta her yerde bangır bangır vajinal doğum reklamı yapılıyorken bu uygulama ek ücret vermemek için sezaryene bile yönlendirir çoğu kişiyi
rmyksl ayseayseaysee sezaryene yönlendireceğini düşünmüyorum isteğe bağlı zaten çok daha yüksek oluyor . Tabii gönül isterdi dediğiniz gibi olsun. Her geçen gün zaten zam geliyor o da ayrı bir şey