Ark Anne adayları kontrolsüz sağlıksız kilo almamak adına birbirimize destek olarak dengeli sağlıkli beslenip bu süreci atlatalım mı tek başıma yeterli olmuyorum ama ekip olarak eminin birbirimizi destekleriz
Mry2020 Ark ben de 27.haftadayım doktor şekerin olabilir bir hafta ölç dedi o yüzden ekstra dikkat etmem gerekiyor bu hafta ve sonrasında
Hande_tn Ark ben daha 3 aylık hamileyim öyle bi açlık hissi geliyor aç olunca o kadar midem bulanıyor ki yemeden duramıyorum 😭😭😭diyet yapsak nasıl yapacaz bende kara kara düşünüyorum
Yenibirannee Ark ay benım mıdem bulanmasın yanmasın hersey yemeye razıyım ya hamılelıkte dıyet bana cok iyi gelmıyor. 2. gebelıgımde hep kılo verdım doktorum bıle kızdı gebelıkte cok kılo artısıda ıstemıyoruz kılo kaybıda demıstı 🫤😕😕
Yineyenidennn Ark ben yapmak çok kontrolsüz gitmek istemiyorum sonra 1 yıl da kilolarla uğraşmak istemiyorum doğum sonrası
Ark Mry2020 kaç kilo aldınız şeker varsa doktorun dediği gibi dikkatli ilerlemek lazim benim de dengeli beslenmem lazim 😁
Mry2020 Ark yaklaşık 9 kilo aldım ama şöyle ki son bir ayda her hafta 1-1.5 kilo aldım yani az yediğimde de aldım. Ramazanda biraz tatlı pide ve içecek tüketmiş oldum onları bıraktım inşallah düşer bakalım