Şimdi herkes bu yazdığımı iyi okusun. Derdim kimseyi korkutmak değil ama benim düştüğüm hataya düşmeyin. Kimin bir hatası varsa da Allaha havale ettim. Ben ilk doğumumda gönül hanımın hastasıydım ve esentepede gerçekleştirdim. Çaon haftalarda çok kötüydüm bi sıkıntım vardı gönül hanım anlamadı. Şu an enfeksiyon kaptığım ve plesentama pıhtı attığından şüpheleniliyor ancak gönül hanıma ben aşırı kusuyorum zehirlenmiş gibi kusuyorum dediğim halde normal canım çocuk çok büyüdü dedi. 39 haftalıkken kanamayla hastaneye giriş yaptım gelmeden aradım. Aşağıda ne bir ebe ne bir doktor ne bir hasta bakıcı vardı. Annem sandalye getirdi beni arabadan indirdi. Doktor daha aşağı inmemişti bile ve hala plesentamın ayrıldığını anlamadı benim açılmama bakılıyordu ta ki bebeğin kalp atışını alamadığımız ana kadar. 39 haftalık bir gebe her tarafı kan içinde halen sezeryana alınmıyor 5 dk önce belki oğlum daha az beyin hasarı alacaktı. Sonra mı noldu hastanenin yoğun bakın koşulları oksijensiz kalan bir bebek için uygun olmadığından Şevket Yılmaz’a nakledildi ve orda da zaman kaybedildi. Hakkımı hiç bir zaman onlara helal etmedim. Ve hanımlar ağzı dualı diye doktor seçilmez yapmayın lütfen risk almayacak gerçekten sizin ve bebeğinizle ilgili herşeyi didik didik inceleyecek birini seçin. Bende normal doğumu destekleyen birisi diye seçmiştim ancak çok yanılmışım. Keşke bir gün önce benden şüphelenip riske atmayı o gün beni sezeryana alsaydı şu an bebeğim sağlıklıydı.