Ber16 aaa biz de birkaç ay önce mudanyadan taşındık Yunuseli tarafına 😊
Benim ilk gebeliğim öyleydi. Kanama alanı vardı hep riskli geçti… Sonra da erken doğum başladı 21.haftada ki bunu da ben neşe hanıma gittim kiiii boluya sonbahar gezisine gitmeye izin alayım diye de öğrendik… Yoksa Allah korusun 🥺 serklaj bilmem ne yattım aylarca, hemşire geldi vurdu ignelerimi 🥺 çok zordu ama çok şükür sağlıcakla kavuştuk canım evladimla 🥰
Neşe kaplana gidiyordum ben ilk zamanlar. Yengem onda doğurdu, çok övdü gideyim dedim. Ağzı dualı kadın, bismillah deyip başlıyor ultrasona falan… İçimize sindi aslinda. Ama 11+6 da kanamam oldu çok. Ortalık batiracak sekilde, hemen yazdım kaplana durumu gecenin köründe. Yarın sabah görüşelim dedi, ilk bizi aldı içeri. Hemen ultrasona girdik, çok şükür bebisimiz iyiydi, kanama alanı gitmiş. Sonra oturduk konuşmaya başladık sandalyede, diğer çocuğu kime biraktiniz dedi, evde dedik (kedimizden bahsediyoruz) aaaa nasıl yani, evde tek başına kalabiliyor mu dedi, yani kalmalı bir yere gidiyorsak anneannesine bırakıyoruz ama onun dışında gün icinde evde yani dedik ve bir sessizlik oldu 😄😄😄 o an anladı ki, bizi başkasi ile karıştırdi🫣 neşe hanım da utandı ama bir daha da gitmedim ona. İçime sinmedi o saatten sonra 🥹
Neşe solak da kalp doktorumun tanıdığı, neşe hanımin eski eşi engin bey, kardiyologumun ameliyatıni falan yapmış oradan biliyor. Hemen solaka geçtim ben de. Her işte bir hayır vardır işte 😊