Ecekizir Kızlar sat 18 marttı ovulasyon testiyle takip ettim bittikten sonra 5. Gün catlama gördüm bat 17 Nisan nerdeyse 13 gün var bu kadar erken çıkar mı?
Ark Ecekizir ne kadar süre bekledikten sonra silik cikti kuruma çizgisi gibi ama 5 dk içinde ciktiysa gebelik olma ohtimali var
erikarpuz erikarpuz zaten erken catlamıs bence var canım kan ver istersen sonra da ilerlemesini takip edersin
Ecekizir erikarpuz normalde düzenli regl oluyorum eylülde kürtaj oldum Ocak ayinda 218 ile kimyasal geçirdim çok tedirgin oldum yine kimyasal diye korkuttu bazen sol bazen sağ kasık ağrısı yaşıyorum
erikarpuz Ecekizir o zaman başka bi test daha yapın koyulasmayı takip edin koyulaşınca da kan verirsiniz
Nurbl Canım bu test çok çok fazla yalancı pozitif veriyor geçen ay bana da böyle çıktı ertesi gün adet oldum burda da bazı kişilerde gördümbaşka testle tekrarla sen
Ecekizir Nurbl elimde 1 test daha var bir de onu yapayım en iyisi sol kasık ağrısı inanılmaz fazla 3 gündür ilk bulduğum eczaneden bunu alip cikmistim