Cigulibinnaz 12 haftalık hamileyim yüzüm kısım kısım yanık gibi oldu soyulmaktan. Sırtım vücudum hep pul pul dökülüyor. Suyuda içiyorum neden böyle anlam veremedim. Hipotiroid sebep olur mu? Nemlendirici önerisi alabilir miyim? Bephantol derma kullanıyorum
cerengeredeli Cigulibinnaz hipotiroid bende de var malesef goguslerim 16-18 haftaya kadar kurtlandi resmen kasintidan yara olmuştu artık. Vazelinin dışı yeşil olan bir nemlendiricisi var, dikey bir kabı var aloe verali sanırım o rahatlatiyordu biraz
Esra11_10 Cigulibinnaz bende de hipotroid var 25. Haftadayız cildim krem sürünce yanıyor çok hassaslaştı derim dökülüyor yani sürekli nemlendirici sürmek rahatlatıyor başka yolu yok ya markada bilemiyorum
Cigulibinnaz cerengeredeli çok teşekkür ediyorum. İlaç kullanıyorum tiroid için ama gittikçe kötü oluyor cildim. İz kalacak seviyeye geldi. Dediğiniz vazelini deneyeceğim 🌸
Cigulibinnaz Esra11_10 ilaç kullanıyor musunuz acaba. Bana ilaç başlattılar ama gebelikte ilaç kullanınca içim pek rahat değil