Mrvsmt2502 ayseadn ilk gebeliğimde 6 ayda anca belli oluyordu, ikimcide hamile olduğumu öğrendiğim an çıkmaya başladı 😃
Anne_67 Daisyy000 kahve rengi akıntı kanla karışık kahve rengi akıntı oluyo 7 haftalık sizce normalmi
cerengeredeli ayseadn ilk hamileligim 14 den sonra alt kısmı çok minik dolmaya başladı. 20 den sonra karnimda kavuna evrildi şuan 24 deyim mide kısmından itibaren bir yuvarlaklik var 🙄
Simge_gunes ayseadn bulantınız var mı acaba ya bende de ikiz gebelik ve bulantılarım çok var zofer içiyorum her gün
2Princess1Mom ayseadn 25 haftalığım, ikinci gebeliğim hiç karnım yok. Gören nasıl 6 aylıksın içerde bebek olduğuna emin misin diyor. 🤭 Hareket etmese bende hamile gibi hissetmiyorum kendimi 🥺
cakirbebek ayseadn ilk hamileligimde hemen çıkmaya başladı zaten çok kilo aldım hamilelik boyunca.. şimdi 2. Daha yeni yine hemen karnimda şişkinlik var .ben niye çok çabuk sisiyorum ya 🤣
gezentianne cakirbebek Rahminiz öne doğrudur.Eskilern dediği iç karnın dardır olayı.Geniş olanlarda rahim arkaya doğru büyüyor hamilelikte
Birannelikmeselesi ayseadn 18. Haftadayım sırada falan yer veriyorlar 🤣 ilk hamileliğimde doğuma giderken bu kadar karnım vardı. Onda çok geç ve az çıktı. İkincide yuvarlanacağım sanırım. Üstelik çok kilo da almadım
Krystal ayseadn 20 haftalık olacak yarın inşallah. Bayramda gören herkes ay sen tam hamile olmuşsun dedi 😂 bu haftalarda belli oldu daha benim..