panikprenses Ebram ay haber et bari en dogru yonlendirmeyi doktorun yapar insallah her sey yolundadir saglikla gelsin insallah
haticeeayazalp bende gitcem yaşam hastanesi fiyatı önemli değil ama güzel olması lazım ikizlere hamilelik yani sonrası flaş verirler mi acaba istiycem ama vermeleri lazım
Ebram haticeeayazalp ikize farklı fiyat veriyolar inşallah iyi bakarlar ama siirtteyseniz hayat hastanesine gitmeyin bence tabi siz daha iyi bilirsiniz
haticeeayazalp evet siirteyim haftaya gitcem batmana ikizlere hamilelik farklı fiyat olacağını bilmiyordum.
Ebram haticeeayazalp arayın isterseniz biz önce orda randevu için aradık soruyolar tek gebelik mi ikiz gebelik mi soruyolar farklı fiyat mi dedim evet dedi sekreter
Ebram haticeeayazalp hayat hastanesindeki Ahmet hoca baya iyi normal doğuma girmiyo ebeler yaptırıyor sanırım ordada dogumu
haticeeayazalp Ebram yani benim ikiz olduğundan o girecek bende memnun hocadan ama hastane biraz eski yani o yüzden hoca işin gidiyorum ben
Ebram Ebram haticeeayazalp aynn öyle eşimde göreve gidince gidemedik iyice sorun biz baya pişman olduk bari siz pişman olmayin yinede kararını etkilemek istemem oncesinde bilseydim gitmezdim öyle diyim
haticeeayazalp eşimin işinden dolayı haftaya ne zaman gitcegim belli değil ama yarın arayım en iyisi yani ilgili olsun da verdiğim para degsin
haticeeayazalp Ebram benim kide öyle görevde şimdi haftaya gelcek bakalım mecbur gitcem batmana az çok tahmin ediyorum bende şartları belli hastanenin
Melekyeni Ebram hayat hastanesinde hangi doktora baktırdınız ben siirtliyim fakat orda yaşamıyorum oraya geldiğimde Ahmet beye gittim baya ilgilendi zorla konuşturuyordu beni resmen ve ultrasonu da renkliydi
Ebram Melekyeni detaylida renkli değil malesef Ahmet hoca bencede çok iyi ona giden arkadaşlarım var memnunlar evet odasındaki ultrasyon renkli ama detaylı ultrason siyah beyaz çok da iyi değildi cihaz
Ebram haticeeayazalp evet canım ama yinede sen daha iyi bilirsin iki hastaneyi de ara iyice aklındaki soruları sor öyle git
Melekyeni Ebram özele gittiğiniz zaman sanırım 10 gün ücretsiz oluyordu bir de Ahmet beyi deneyin ekstra da söyleyin detaylı bakarmısınız diye çok güzel bakıyor cihazı da çok iyi zaten