Mayalime Prmdemet ben geç gittim biraz kalp atışını da duymak için. Keseyi ve kalp atışını 6+4 te öğrendim. 70 binin üstüydü beta
tombikdoner22 Prmdemet kese betanız 2000 lerdeyken ultrasonla görünür daha erken seviyelerde vajinal ultrason ile görülebilir ama bebek hemen görünmeyebilir.
1BebekveAnnesi1 Melisa_12233 kalp sesini de duydunuz mu acaba benim de 5+1 :) en son kanı dün verdim tam 5+0 da betam 559.83′dü herkesin çok yüksek :( benim gibi düşük betası olan birinin görünür kesesini duymak beni çok mutlu etti
Melisa_12233 1BebekveAnnesi1 kalp sesi için önümüzdeki perşembeye randevu verdi betam 1096.9 iken keseyi gördükk içiniz rahat olsun stres yapmayın hiç benide çok stres yaptırdı farklı doktorlar ama şimdilik çok şükür herşey yolunda umarım böyle devam eder🙏☺️❤️
Sehersenn Benimde tüp bebek. 2 Nisan’da 12. Günümdü betam 987 bir daha kan tahlili istemedi doktorum. 12 nisanda da kontrole çağırdı gittiğimde keseyi görebilir miyim
sdmnvbzkrt Prmdemet kese vajinal mı bakılıyor, bende artık karından bakılıyor kurtulduk diyodum😔 benimde Çarşamba mueyenem var. Betayi aynı gün mu baktılar.