2girls1boymom Yemekten yaklaşık 1 veya 1.5 saat sonra ölçtüm yemekten sonra da tatlı şeyler yedim biraz abartmış olabilirim tatlıyı 141 çıktı endişelenmeli miyim? 22 haftalığız
Hayelllerhayatttlar 2girls1boymom 140 sınır yemeği ilk lokmasından itibaren 1. Saatte değer 140 ve altı olması lazım degeriniz sınırda ama ilk saate tekrar ölçüm yapın daha net sonuç alırsınız bu şekilde neredeyse ikinci saat olucak ve bu değer yüksektir
Elmasekeri1 2girls1boymom açlık 90 altı birinci saat 140 altı ikinci saat 120 altında olmalı yüklemede bende gebelik şekeri dedi şükür iki haftadır kontrol altındayım diyetle düşük gidiyor sürekli ölçüm yapıyorum doğuma kadar böyle 😊
Zarifbblog 2girls1boymom yediklerinize dikkat edeceksiniz korkacak bir şey yok. Tatlıdan uzak durun bence gebelik şekerinşz var gibi
2girls1boymom Elmasekeri1 benim yüklemeye biraz daha zamanım var ölçeyim dedim böyle çıkınca tedirgin oldum önerileriniz var mı
Elmasekeri1 2girls1boymom karbonhidrat ve şeker tüketiminize sınırlama getirin bir de yürüyebilirseniz çok iyi olur 😊 ins çıkmaz bende genetik ve pcos faktörü vardı onlar tetikledi çok stres yapmayın o da yüksek çıkmasına neden olur
2girls1boymom Elmasekeri1 benimde genetiğimde var maalesef dikkat edicem teşekkür ederim önerileriniz için