nurmltli61 Kızlar karnım çok büyük değil bebeğim erkek sivri bi karnım var böyle karnım küçük olunca bebeğim de çok küçük olcak sanıyorum 🥹🥹 iç karnım mı geniş 🥹
Yazmelegi_ nurmltli61 iç karnınız geniştir ❤️ arkadaşımla aramda 1 ay vardı onun neredeyse hiç yoktu göbeği ama bebisin maşallahı vardi
Yaseminkayaa nurmltli61 benimde sivri küçük bende bebeği küçük diye düşünüyorum doğum zamanı anlicaz artık
nurkarakass nurmltli61 bana da bayramda hadsizin birisi “ ayy her çocuk kilolu olacak diye bir şey yok tabii o da öyle böyle büyür” dedi. sinirimden ağlayacaktım. 36+5teyim ve çok sinirim bozuldu. Bir akrabanın komşusuydu normalde asla susmam ama şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim 😒
nurmltli61 ArasMom__ güncel kilosunu bilmiyorum şuan 🥹 bu pazartesi gidicem 35 haftalıkken 2418 kiloydu
ArasMom__ nurmltli61 haftasıyla uyumluymuş o zaman. doğuma kadar üçü aşar canım benim bebeğim iki haftada 800 gram almıştı birde. Bi anda alıyorlar 34 haftalıkken 2450 geamdı iki hafta sonra 3250 geam olmuştu
Ilkim1- nurmltli61 benimde öyle kız bebek 37 haftalık hamileyim karnım fazla büyük değil iç karın geniş benimde ondandir