Parek00 Ozgeliz Ozgeliz Çokk Teşekkür ederiiim Özge hanıımcığım öyle sevindim ki , öğrenince yazacağım size inşAllahh :) 🌸
Parek00 Ozgeliz Birde gördüğüm kadarıyla el kadar bebeğiniz olmasına rağmen kimseyi kırmadan emek veriyorsunuz, ve çıkıyor da tahminleriniz, veya hesaplama diyeyim. Bunu diğerleri gibi cüzzi birşey karlışığında da yapabilirsiniz :)
nisan30_ Ozgeliz hayır çatlatma günlerini de takip etmedim Dr son adet tarihim 15 nisan olması gerekirken 25 nisan olarak girmiş.
Ebraripekkk Ozgeliz banada bakabilir misiniz rica etsem Ben 10/02/1999 Eşim 02/08/1987 Son adet tarihim 1 nisan
Ozgeliz nisan30_ yani anlayamadım Nisan da mı mayıs da mı hamile kaldınız 15 Nisan da adet olduğunjza göre Nisan da hamile kaldınız?
Ozgeliz Parek00 Teşekkür ederim 🥰🥰 Evet 3 tane çocuğum var fırsat buldukca cevaplamaya, annelerin merakını gidermeye çalışıyorum ben eğitime ücretli katıldım bana öğreten kişi ücretli hesaplıyor çünkü biraz detaylı adet döngüsü yumurta yada çatlama süresi hesaplama :) ama bana insanların güzel duaları yetiyor 🌸🌸
Parek00 Ozgeliz Allah sizin gibilerde Razı olsun Özge hanım… İnşAllah 2 oğlandan sonra Kız dediniz doğru çıkarsa size ufak bir hediye göndermek istiyorum Kızımın hediyesii olarak… 🌸
bilgeebsrn Ozgeliz Banada bakabilir misiniz Benim: 28.12.1996 Eşim: 14.06.1991 Son adet: 29 Nisan 2025 Genelde 30 günlük döngüm vardır. 9 mayıs - 17 Mayıs arası ilişki oldu her gün. Şimdiden çok teşekkür ederim🙏🏻🌷
Ozgeliz Parek00 Yaa teşekkür ederim düşünmeniz dua etmeniz yeterli çocuklarımı , eşimle beraber sağlıkla büyüteyim inşallah başka bişey istemem 🤲🏻🥰🌸🤍 oğullarınıza hamile kaldığınız dönemi hatırlıyorsanız bi hesaplayayım bakalım doğru çıkacakmı
Parek00 Ozgeliz 2019 da ilk Oğlum, ( rahmetli oldu 7 aylıktı) o meleğimi hesaplamasakta olur. 2020 mart Ayında 2. oğluma hamile kaldım Çünkü 16 nisan 2020 yılında öğrendim
Ozgeliz Parek00 💔 ah sizde benim gibi cennet meleği annesisin demek benimde 2022de doğumda bebeğim vefat etti o dönem oğluma kızım küçüktü 😔😔 onlara sarıldım acısını hafifletmeye çalıştım ama çok zordu sonra Allahım hemen 2 ay sonra meleğimi küçük kızımı nasip etti🌸 bu ara doğru ✅ ikinci oğlunuz sağlıkla büyütelim inşallah