vilanelle Kızlar yumurta 24 saat yaşar biliyorum, bu ay çatlamadan 1 gün sonra yani 24 saatten fazla süre sonra ilk ilşki oldu öncesinde de olmadı ayrı şehirlerdeydik. Bu şekilde haöile kalan oldu mu ihtimal çok mu düşük?
Cicekbahcesi12 vilanelle olabilir canim neden olmasin zaten olacagi varsa tek iliskide oluyor nasip isi biraz 🥰 insallah rabbim gonlune gore versin. Bende sadece yumurtlama gunu ve ertesi gunu degerlendirdim catlamayi degerlendiremedim tatildeydik ama bi umut bekliyorum belki sperm yasamistir yumurta yasamistir falan diye 🤭
vilanelle Cicekbahcesi12 benim de pazar çatladı ve ptesi oldu ilişki ama sanki geç kaldık^senin daha olasııı
Cicekbahcesi12 vilanelle hic belirtim yok sivilcelerim cikti kasiklarim agriyor kendimi gebelige degilse psikolojik olarak adete hazirliyorum 😔 insallah şaşırtır vücudum bu ay beni 😔🤲
ikincianneolmayolundaa vilanelle pik gördükten sonra test siliklesince mi çatlama oluyor du bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum catlamayi anlamadim ama
Cicekbahcesi12 vilanelle 28 martta oldu. Ondan sonra test yapamadim ama diger aylarda yumurtlamam 2 gun surerdi bu kez de tahminim 2 gun sonra catladim ve o gunu degerlendiremedim
vilanelle Cicekbahcesi12 aa benim de 29 nerdeyse ayınıyız.. öncesinde olması yeterli inşallah yerini bulmuştur:)) belirti için de çok erken 10 günden fazla var adetlerimize bende sıfır adet belirtisi
Cicekbahcesi12 vilanelle bu son zamanlar surekli kendimizi dinleyerek geciyor ama bakalim insallah hayirli haberler aliriz ikimizde 😍
Ask45 ikincianneolmayolundaa daha pik değil kuzum yavas yavas koyulaşmaya başlamış ama git gide koyulaşcak ve o gün tam koyu görceksin pik oluyor 2 gün pik kalsa sonra yine burdaki gibi silik görceksin o zamanda çatlama oluyor piki ve çatlamayı değerlendireceksin
ikincianneolmayolundaa Ask45 yani hem pik günleri hemde catlamayi degerlendircem peki sonra testleri yapmaya devam edeyim mi yoksa günümü mü bekliyim
miniksercemm Yumurta çatlaması nasıl oluyor bilgi verir misiniz uygulamada görünen ovulasyon günü mü acaba çatlama günü
ikincianneolmayolundaa miniksercemm yok öyle anlaşılmiyor uygulamalar doğru günü gostermiyor bu ovulasyon testlerinden anlasiliyor yapmiyorsan anlayamazsin yumurtladin mi catladimi diye bende 2 uygulamaya göre yaptım faydasi yok bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim
miniksercemm ikincianneolmayolundaa anladım teşekkürler benim de bu ay tutmazsa alayım ben hep uygulamaya göre gidiyodum çünkü
ikincianneolmayolundaa miniksercemm bende öyle yapıyordum burdakiler söyledi aldım bende bakalım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olcak
vilanelle Moz aynen olmuyor yumurta mefta oluyor :D akıntı başlayınca ve testler koyulaşınca yani daha pik olmadan ilşki olması ve o gün olması gerek sonrası geççç