bkdusunenanne Benim eşim kalcak muhtemelen devlette sezeryan olcak 29 gün kaldı. Kaynana, kendi annem ikisi ile de küsüm eşim kalcak kimse yok diyince imza atıp eş kalıyormuş bakalım umarım izin verirler
mrp2023 bkdusunenanne öncesinden mutlaka gidip teyit ettirin çünkü tam doğum yapıcağınız gün eşinizi refakatçi almıyoruz derler strese girersiniz
babyandmomy__ bkdusunenanne artık odalar tek kişilik eşleri alıyorlarmış gebe okulunda öyle dediler sadece koridorda dolaşmalarına izin vermiyorlarmış her hastane aynıdır diye düşünüyorum yine de sorun kalacak kimse yoksa mecbur alacaklar
Glsm_68_ bkdusunenanne Benim de görümcem kalacak eşim gidip gelecek sezryan olucam bende eşiniz ilgilenebilir mi sizinle çocukla acaba
Oz_bebek9396 babyandmomy__ manavgat devlet hastanesinde kontrolüm devame diyor gebe okuluna katıldım ebelerle tanıştık malesef eşe izin vermiyorlar sadece gelip bebeği görme oluyormuş sırf o yüzden özelde doğuracağım eşim yanımda refakatçi kalsın diye
Alismomss İlkinde annemle eşim ikiside vardı özel hastaneydi oda baya büyüktü onlarda ikiside kalmak istediler. Ama bu defa üniversite hastanesinde Dogum yapıcam muhtemelen ve annem oğluma bakar. Gün içinde gelir gider anca refakatçi olarakta benim yanımda da eşim kalır.